Zobrazit přihlášovací formulář

DINO Hra Puzzle Krtek muzikant (Krteček) 25 dílků

Administrace

DINO Hra Puzzle Krtek muzikant (Krteček) 25 dílků

150 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 39 Kč
Pohádkový Krteček nejen že není slepý, ale má navíc i dokonalý hudební sluch. Pro muzicírování nadchne i vaše děti, až ho uvidí na vyladěném obrázkovém puzzle sestaveném z 25 dílků. Díky velkým a pevným kostkám je puzzle vhodné i pro nejmenší děti.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 6. 4. 2024
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

DINO Hra Puzzle Krtek muzikant (Krteček) 25 dílků

150 Kč
Koupit
eshop hracky: vase-hracky.cz a další www.vseprodeti.eu
Pohádkový Krteček nejen že není slepý, ale má navíc i dokonalý hudební sluch. Pro muzicírování nadchne i vaše děti, až ho uvidí na vyladěném obrázkovém puzzle sestaveném z 25 dílků.

Díky velkým a pevným kostkám je puzzle vhodné i pro nejmenší děti. Všechny dílky jsou z odolného zdravotně nezávadného kartonu, který není škodlivý ani v případě požití. Skládačka byla vyrobena v ČR a získala certifikát Bezpečná a kvalitní hračka.

Skládání puzzle je oblíbená zábava. Puzzle můžete složit, znovu rozebrat a později si to zopakovat nebo obrázek třeba slepit a použít jako dekoraci na stěnu. Puzzle je hra oblíbená napříč věkovými skupinami - oblíbily si ji jak děti tak i zkušení mistři ve skládání. Puzzle v rámečku je velmi oblíbené u nejmenších dětí.

Krteček je nejoblíbenější česká kreslená postavička, známá z 63 filmů a řady knížek. Nerozlučný kamarád mnoha generací u nás i ve světě. Autorem je velmi populární český výtvarník pan Zdeněk Miler, který první příběh s Krtečkem nakreslil již v roce 1956.

Rozměry dětské hračky - balení (š v h): 36 x 28 x 0,5cm
Rozměry složeného obrázku (d š): 31 x 23cm
Materiál: karton
Obsah balení: 25 dílků

Cena je uvedena za 1 balení hračky
Hračka je vhodná pro děti od 3 let
  • 29. 4. 2024, 20:12

  • Zobrazení

    53

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie