Zobrazit přihlášovací formulář

Hercampuri 100g

Administrace

Hercampuri 100g

187 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 59 Kč
Obsahové látky: monoterpeny pentanové - amarosverin, amarogentin, sesterpenoidy - nitidazin, nitiol, flavonoidy - izioorientin, magniferin, xantony - norsvertianin, demetylobellidifolin, svertianin, steroly - cholesterol, stigmasterol, ergosterol,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 8. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Hercampuri 100g

187 Kč
  • Popis zboží
Obsahové látky:
monoterpeny pentanové - amarosverin, amarogentin, sesterpenoidy - nitidazin, nitiol, flavonoidy - izioorientin, magniferin, xantony - norsvertianin, demetylobellidifolin, svertianin, steroly - cholesterol, stigmasterol, ergosterol, saponiny, taniny, třísloviny, kyselina gencianová, minerály - Al, Ca, K, Na, Mg.
Odvar z Hercampuri posiluje činnost jater a žlučníku, má vliv na tvorbu a vylučování žluči, a tím pomáhá předcházet vzniku žlučových kamínků. Podporuje metabolizmus tuků, snižuje hladinu cholesterolu, usnadňuje trávení a čistí krev. Hercampuri se používá rovněž při snižování tělesné nadváhy. Má antioxidační a hepatoprotektivní vlastnosti. Po Manayupě je to druhá nejužívanější očistná rostlina. Odvary z Hercampuri se používají při jaterních chorobách (virový zánět, cirhóza), k očistě krve, ke snížení tělesné hmotnosti (nadváhy) a jako pomocné při diabetes. V současnosti se nejvíce používají ke snížení hladiny cholesterolu, očistě a regeneraci jater. Nenechte se odradit hořkou chutí byliny, je neobvykle účinná. Doporučujeme začínat od slabších dávek a postupně je zvyšovat, snadněji si zvyknete na jejich chuť.
TRADIČNÍ POUŽITI V LIDOVÉ MEDICÍNĚ:

▪ léčbě jaterních chorob (cirhóze, virových zánětech)
▪ regeneraci a povzbuzení funkce jater a žlučníku
▪ cukrovce
▪ úpravě metabolismu a s tím spojeném odbourávání tuků
▪ otylosti
▪ pálení žáhy
▪ při infekcích
▪ zvýšené hladině cholesterolu
▪ očistě krve
100g = 187,-
500g = 749,-
100g = 1312,-Kč
  • 19. 10. 2016, 8:42

  • Zobrazení

    27

  • Oblíbené

    0

Kategorie