Zobrazit přihlášovací formulář

ApiGlukan Extra - mohutný imunostimulátor

Administrace

ApiGlukan Extra - mohutný imunostimulátor

215 Kč 235 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
Posiluje imunitní systém, vhodné i pro diabetiky, neobsahuje cukr, obsahuje pouze přírodní látky. Blahodárně působí v období rekonvalescence a zvýšené fyzické či psychické únavy, významně posiluje odolnost organizmu a snižuje potíže při bakteriálních a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 1. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ApiGlukan Extra - mohutný imunostimulátor

215 Kč
  • Popis zboží
Posiluje imunitní systém, vhodné i pro diabetiky, neobsahuje cukr, obsahuje pouze přírodní látky.

Blahodárně působí v období rekonvalescence a zvýšené fyzické či psychické únavy, významně posiluje odolnost organizmu a snižuje potíže při bakteriálních a virových onemocněních včetně specifických alergií, zlepšuje paměť, snižuje únavový syndrom a používá se i jako významná onkologická prevence. U mužů je oblíben při obtížích zbytnění prostaty, u žen harmonizuje menstruační cyklus (při nepravidelné a bolestivé menstruaci), pomáhá v období klimakteria, menopauzy.

SVAZ DIABETIKŮ zařadil APIGLUKAN EXTRA mezi preparáty, které diabetikům dlouhodobě zlepšují metabolický profil a chrání před infekcemi a nádory.

Apiglukan extra obsahuje beta-glukan
Beta-glukan představuje účinný vychytávač volných radikálů, které v důsledku svého mutagenního působení na deoxyribonukleovou kyselinu jsou jednou z příčin rakoviny. Beta-glukan je schopen chránit krevní makrofágy před poškozením volnými radikály v průběhu ozařování (nebo působením elektromagnetického pole), takže tyto buňky mohou pokračovat ve své činnosti a produkovat látky nezbytné pro obnovení normální funkce kostní dřeně.
Beta-glukan pozitivně ovlivňuje makrofágy (jakousi první obrannou linii), které pohlcují a ničí infekční organizmy i vlastní nádorové buňky. Na ně má beta-glukan i přímý cytostatický účinek, působící ale selektivně, tj. ničí jen buňky nádorové na rozdíl od klasické chemoterapie, která ničí všechno, i mladé zdravé buňky. Makrofágy jsou po vazbě beta-glukanu jakoby „polité živou vodou". V laboratorních testech byla oproti klidovému stavu naměřena jejich v průměru o 130 % vyšší aktivita.

dále obsahuje fermentovaný pyl, pektin (citrusový) přírodní vitamin C, selen, stearan hořečnatý
  • Značka

    GRULICH S. R. O.

  • Rozměry

    Doporučené dávkování: 1-3 kapsle denně Balení 30 tablet - 500 mg

  • 18. 2. 2017, 21:06

  • Zobrazení

    27

  • Oblíbené

    0

Kategorie