Zobrazit přihlášovací formulář

Co možná nevíte o RAKYTNÍKU...1. část...

Administrace

Co možná nevíte o RAKYTNÍKU...1. část...

Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
V lidovém léčitelství Sibiře, Mongolska i některých oblastí Číny byl rakytník znám již v dávné minulosti.V tibetské tradiční medicíně patří mezi vysoce efektivní regenerační prostředky. Z rakytníku řešetlákového lze použít všechny jeho části, tj. kořen,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 1. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Co možná nevíte o RAKYTNÍKU...1. část...

  • Popis zboží
V lidovém léčitelství Sibiře, Mongolska i některých oblastí Číny byl rakytník znám již v dávné minulosti.V tibetské tradiční medicíně patří mezi vysoce efektivní regenerační prostředky. Z rakytníku řešetlákového lze použít všechny jeho části, tj. kořen, kůru, listy, květy, plody, semena i dřevo.
Plody se používají při hypovitaminóze a avitaminóze, jsou vhodné ke zlepšení zdravotního stavu u pacientů po infekčních chorobách i po chirurgických zákrocích. Mají baktericidní účinek vůči stafylokokům, bakteriím břišního tyfu, dyzentérie, salmonelózy, stimulují zažívání, zlepšují vylučování trávicích enzymů a žluči, zvyšují rezistenci vůči infekci, mají biostimulační účinek, neboť zvyšují počet erytrocytů, zlepšují kvalitu hemoglobinu i fosfolipidů a vedou ke vzrůstu koeficientu albumin/globulin. Při infekční hepatitidě se vlivem šťávy zmenšuje intenzita dystrofických a nekrotických procesů v jaterních buňkách. Čerstvé plody a výrobky z nich se používají při všech druzích nachlazení, chřipkách, angínách, bolestech hlavy, při nemocích pohlavního ústrojí i zánětu močových cest, ale také při stresu, pracovní i sportovní zátěži, při nedostatku vitaminů a minerálů, hlavně na jaře a v zimě. Čaj z plodů se používá při léčení bolesti žaludku.
Šťáva se užívá spolu s dužninou jako podpůrný prostředek při snížené kyselosti žaludečních šťáv, hypokinezi žaludku a střev i při zácpě způsobené ochablostí zažívací soustavy. Používá se v prevenci při extrémních pracovních podmínkách jako polyvitaminózní prostředek. Sirupy a džusy jsou nedílnou součástí potravinových doplňků pro děti, řidiče, těžce pracující a sportovce, neboť zvyšují dlouhodobě výkonnost, při učení a řízení motorových vozidel zlepšují paměť a koncentraci myšlení.
  • Značka

    RAKYTNÍK CVRČEK

  • Rozměry

    V tibetské tradiční medicíně se používá k zastavení krvácení při poškození plic a k léčení narušených sliznic. V našem albu najdete spoustu výrobků z rakytníku :o).

  • 2. 10. 2016, 15:54

  • Zobrazení

    63

  • Oblíbené

    0

Kategorie