Zobrazit přihlášovací formulář

Monitor dechu "NANNY"

Administrace

Monitor dechu "NANNY"

2 550 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 5 uživatelů
Nanny je kvalitní český výrobek, který Vám dodá klid při každodenní péči o Váš poklad. Chrání Vaše miminko před riziky náhlého selhání dechu (SIDS), dušení či dávení. Citlivá elektronika Nanny trvale sleduje a zobrazuje frekvenci dechu dítěte. Nanny je…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 4. 1. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Monitor dechu "NANNY"

2 550 Kč
  • Popis zboží
Nanny je kvalitní český výrobek, který Vám dodá klid při každodenní péči o Váš poklad. Chrání Vaše miminko před riziky náhlého selhání dechu (SIDS), dušení či dávení. Citlivá elektronika Nanny trvale sleduje a zobrazuje frekvenci dechu dítěte. Nanny je nepostradatelný pomocník při péči o kojence s nízkou porodní váhou, rizikovými zdravotními komplikacemi, ale i o zcela zdravé miminko. Na kritický stav reaguje Nanny spuštěním hlasitého poplachu. Pro pohodlnější použití na více místech lze dokoupit další podložku.
Syndrom náhlého úmrtí kojence
Jak uvádí odborná literatura, v prvních šesti měsících života umírá na tak zvaný "syndrom náhlého úmrtí" více kojenců než na všechny ostatní onemocnění a nehody dohromady. Příčiny tohoto jevu nejsou zcela vysvětleny. Vše nasvědčuje, že se jinak zdravé dítě zapomene v hlubokém spánku nadechnout. Pokud není včas probuzeno nebo mu není poskytnuta první pomoc, umírá.
Na toto nebezpečí může upozornit elektronický monitor dechu dítěte. Dříve se tato zařízení užívala pouze ve specializovaných kojeneckých nemocnicích. Díky miniaturizaci a snižování cen elektronických komponentů jsou však dnes tyto monitory dostupné i k péči o dítě v rodinách.
Monitor je schopen upozornit nejen na výše zmíněný syndrom, ale také na nebezpečné výpadky dechu způsobené nemocí, ucpáním dechových cest či jinou příčinou.
Zařízení samo nemůže výpadku dechu zabránit, ale může na něj včas upozornit. Nabízí se Vám tak možnost hlídat dítě i ve spánku.
Kompletní zařízení, se skládá: jedna snímací podložka z kvalitního plastu - odolná proti vlhkosti, pokroucení a proniknutí kapaliny, vyhodnocovací jednotka elektroniky, návod k obsluze v ČJ a dalších jazycích, instrukce o První pomoci, záruční list, 2 ks
  • 25. 4. 2017, 10:36

  • Zobrazení

    425

  • Oblíbené

    0

Kategorie