Zobrazit přihlášovací formulář

Po porodu 16kilo dole! Emulips XXL anýz! Pošta 0kč

Administrace

Po porodu 16kilo dole! Emulips XXL anýz! Pošta 0kč

750 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 14 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
Mně zbyly jen 3kilíčka po porodu, která šla s Emulipsem krásně dolů. Navíc se mi upravilo trávení. Už třetí den jsem měla více mlíčka pro malou a hlavně Emulips pomohl miminku s kolikou!:o) Zkusenost me zakaznice :) Musím s radostí přiznat, že Emulips…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 5. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Po porodu 16kilo dole! Emulips XXL anýz! Pošta 0kč

750 Kč
  • Popis zboží
Mně zbyly jen 3kilíčka po porodu, která šla s Emulipsem krásně dolů. Navíc se mi upravilo trávení. Už třetí den jsem měla více mlíčka pro malou a hlavně Emulips pomohl miminku s kolikou!:o)

Zkusenost me zakaznice :) Musím s radostí přiznat, že Emulips opravdu funguje. Užívám Emulips 3x denně 10 kapek (občas zapomenu:( necítím se nafouklá a hlavně - v úterý to bude 9 týdnů, co jsem po porodu a mám 16 kg dole. A další kila jdou ještě dolů. Což je paráda:)) Takže Emulips mohu jenom doporučit:) Iveta Ž.

Jsem kojící maminka a naše Nellinka už konečně díky kapičkám s anýzem netrpí na prdíky. Jolana V.

Mam dole 3 kg za měsíc a hlavně jsou i docela znát centimetry, přes zadek 4cm dole, přes boky 2 cm a hlavně nemám problém s vyprazdňováním, takže jsem opravdu spokojená. Magda L.

Emulips je 100% přírodní doplněk stravy, který usnadňuje štěpení a trávení tuků, postupně upraví metabolismus tuků a následně přispěje, zdravě a bezpečně, k úbytku nadbytečných kilogramů (a především centimetrů na objemu) u vysokého procenta lidí - protože právě porucha metabolismu tuků je velmi častou příčinou nadváhy.

Emulips také upraví zažívání, vysoký krevní tlak a cholesterol. Pomáhá udržovat plně funkční žlučník. Do značné míry podporuje zažívání a významně odlehčuje trávicímu traktu po požití tučných jídel.

Je obohacen zvýšenou hladinou vitamínu E - důležitého antioxidantu.
Při pravidelném používání podporuje udržování zdravého stavu a funkce srdce a cév - příznivě působí proti kornatění cév. Při pravidelném používání také stimuluje obranyschopnost organismu a příznivě působí na nervovou soustavu.

Emulips XXL obsahuje 115lm(230dávek – 30 dávek ZDARMA).
Možnost slevy 40-50%! Poradenství ZDARMA!
Nezávislý poradce, Petra Slámová (03-003322)
  • 14. 4. 2017, 21:27

  • Zobrazení

    113

  • Oblíbené

    0

Kategorie