Zobrazit přihlášovací formulář

PŘÍRODNÍ bambucké máslo (krém) indický lotos

Administrace

PŘÍRODNÍ bambucké máslo (krém) indický lotos

229 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 4 uživatele
VÍCE KS, možno objednávat ►►► Bambucké máslo s exotickou vůní indického lotosu nabízí opojný zážitek. Bambucké máslo jde využít jako pleťový i tělový krém. Pochází z nabídky přírodní české kosmetiky z Beskyd. Pomáhá suché kůži. Má protizánětlivé účinky. …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 11. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

PŘÍRODNÍ bambucké máslo (krém) indický lotos

229 Kč
  • Popis zboží
VÍCE KS, možno objednávat ►►► Bambucké máslo s exotickou vůní indického lotosu nabízí opojný zážitek. Bambucké máslo jde využít jako pleťový i tělový krém. Pochází z nabídky přírodní české kosmetiky z Beskyd. Pomáhá suché kůži. Má protizánětlivé účinky.

Obsahuje:
* mandlový olej, který se se řadí mezi nejcennější rostlinné oleje. Pokožce dodává pocit hebkosti, chrání ji, zmírňuje podráždění a pomáhá především suché kůži se sklonem k olupování, svědění a popraskání. Je účinný při ošetřování hrubé kůže a popálenin, zlepšuje akné a ekzémy. Výborně regeneruje pokožku spálenou slunečním zářením. Obsahuje vitamíny A, E, F, z minerálů především draslík, vápník, hořčík.
* kokosový olej, který napomáhá vyhlazování pleti a redukuje vrásky. Má protizánětlivé, zklidňující, antibakteriální
* éterický olej indický lotos nabízí velmi luxusní a nevšední euforizující a opojný zážitek. Základní vůní je lotosový květ, santalové dřevo, teplý cedr, vanilka,jemná lilie a jasmín. Ideální pro aromaterapii.

Balení: 30 ml. Baleno v neobvyklém dřevěném obalu, který může působit zároveň i dekoračně nebo je i pěkným dárkem.

Použití
Lehce vmasírujte do pokožky. Pro každodenní péči o celé tělo, vhodné pro všechny typy pleti - regeneruje a hydratuje. Pleť zjemňuje a chrání před vysušením.
  • 1. 5. 2017, 23:17

  • Zobrazení

    49

  • Oblíbené

    0

Kategorie