Zobrazit přihlášovací formulář

ŠNEČÍ emulze (krém) Super Aqua Cell Renew Snail

Administrace

ŠNEČÍ emulze (krém) Super Aqua Cell Renew Snail

15 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 42 uživatelů
Doprava: od 23 Kč
VÍCE KS, možno objednávat ►►► Chcete vyzkoušet šnečí emulzi (jemný krémík) Super Aqua Cell Renew Snail Skin Moisturizer od vysoce kvalitní korejské kosmetiky Missha ? Pak možno objednat vzorečky. Vysoce hydratující a vyživující řada Cell Renew Snail…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 11. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ŠNEČÍ emulze (krém) Super Aqua Cell Renew Snail

15 Kč
  • Popis zboží
VÍCE KS, možno objednávat ►►► Chcete vyzkoušet šnečí emulzi (jemný krémík) Super Aqua Cell Renew Snail Skin Moisturizer od vysoce kvalitní korejské kosmetiky Missha ? Pak možno objednat vzorečky.

Vysoce hydratující a vyživující řada Cell Renew Snail byla vyvinuta k vylepšení textury pleti, díky obsahu plně vitálního šnečího extraktu, který zabraňuje poškození pleti a zároveň jí navrací sílu a posiluje její přirozenou ochranou bariéru, aby minimalizoval podráždění pokožky. Díky synergii šnečího extraktu, který navrací krásu pleti odstraněním jizev po akné, zarudnutí, tmavých či bledých skvrn a nedostatku elasticity; a extraktu z buněk rostlinných pletiv se buňky vaší pleti začnou mnohem lépe obnovovat a vaše pokožka bude vitální a rozjasněná. Hydratační složka extraktru z baoabu (2%) a hlubinné mořské vody, která zde plně zastupuje roli obyčejné vody, zabraňuje ztrátě hydratace a vysoušení pokožky a aktivuje vnitřní hydratační energii buněk. Tato esence zpevňuje poškozenou pokožku a navrací ji vitalitu a zdraví. Obsahuje 40% extraktu šnečího slizu. Dvojitá kosmetická funkce - vyplnění vrásek a bělící účinky. Složení bez barviv, parabenů a minerálních olejů.

Po aplikaci toneru nebo boosteru aplikujte přiměřené množství na tvář a jemně rozetřete. Doporučeno ženám od 25-45 let.
  • 3. 3. 2018, 23:27

  • Zobrazení

    227

  • Oblíbené

    0

Kategorie