Zobrazit přihlášovací formulář

Časté NEMOCI? Práce pro OK ALFU+ !!!

Administrace

Časté NEMOCI? Práce pro OK ALFU+ !!!

810 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
TRÁPÍ Vás nebo Vaše DĚTI ČASTÉ NEMOCI, rýma, kašel, nachlazení? CHYBÍTE ČASTO v práci, školce, ve škole? NEVÍTE CO S TÍM? VY i Vaše DĚTI si zasloužíte BÝT ZDRAVÉ!! Po celý rok! Tak si to UMOŽNĚTE!! Podpořte a posilujte svou IMUNITU českým, čistě…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 12. 10. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Časté NEMOCI? Práce pro OK ALFU+ !!!

810 Kč
  • Popis zboží
TRÁPÍ Vás nebo Vaše DĚTI ČASTÉ NEMOCI, rýma, kašel, nachlazení? CHYBÍTE ČASTO v práci, školce, ve škole? NEVÍTE CO S TÍM?

VY i Vaše DĚTI si zasloužíte BÝT ZDRAVÉ!! Po celý rok! Tak si to UMOŽNĚTE!! Podpořte a posilujte svou IMUNITU českým, čistě přírodním bylinným produktem OK ALFA+.

CHRAŇTE citlivý organismus před škodlivými léky a vitaminovými přípravky z lékárny, které mají spoustu NEŽÁDOUCÍCH účinků a ZATĚŽUJÍ tak Vaše tělo i choulostivé dětské tělíčko.

Naše děti bývaly velmi často nemocné, dcerka neustále chyběla ve školce. Po pár dnech ve školce byla týden doma s rýmou, kašlem a nevěli jsme, jak ji pomoci. Každou nemoc jsme od ní dostali celá rodina. Tak se to stále opakovalo. Od té doby, co jsme začali dávat OK alfu+ NECHYBĚLA ještě ani jednou a všichni jsme zdraví. Už nemusíme jíst žádná antibiotika, jako dříve. Již bych OK Alfu+ za nic na světě nevyměnila!!!

V období, kdy se nemoc začne klubat, stačí zvýšit dávky a příznaky do tří dnů odezní. V období klidu posiluje obranyschopnost - stačí jednou denně přidat do pitíčka.

Poštovné ZDARMA! Poradenství samozřejmostí. Ptejte se, každému ráda poradím!
Petra Strmisková, nezávislý distributor 03-003016
  • 16. 1. 2019, 12:36

  • Zobrazení

    9

  • Oblíbené

    0

Kategorie