Zobrazit přihlášovací formulář

ZÁNĚT PRSU - OK Gel

Administrace

ZÁNĚT PRSU - OK Gel

600 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Trápí Vás ZÁNĚT PRSU? Mám pro Vás účinnou POMOC a tím je OK gel, se kterým do pár dnů ZÁNĚT USTOUPÍ! Kamarádka se na mě obrátila jako na zdravotní sestru s dotazem, jak se zánětu zbavit, kojila měsíc a už takové starosti. Doporučila jsem jí OK Gel a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 12. 10. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ZÁNĚT PRSU - OK Gel

600 Kč
  • Popis zboží
Trápí Vás ZÁNĚT PRSU?
Mám pro Vás účinnou POMOC a tím je OK gel, se kterým do pár dnů ZÁNĚT USTOUPÍ!

Kamarádka se na mě obrátila jako na zdravotní sestru s dotazem, jak se zánětu zbavit, kojila měsíc a už takové starosti. Doporučila jsem jí OK Gel a byla nesmírně spokojená. Do dvou dnů měla po zánětu a byla bez horeček a zánět na druhém prsu se NESTIHL ANI ZHORŠIT. Byla nadšená.
Stačí namazat gelem, překrýt igelitem a plenou a VÝSLEDEK ZARUČENÝ!

NEVÁHEJTE a VYZKOUŠEJTE!

Ok gel je bylinkový, dezinfikuje a zklidňuje pokožku, a kromě zánětu prsu působí i na kuří oka, bradavice, mozoly, proleženiny, jizvy, afty, odřeniny, opary, skvělý pomocník při vytahování klíštěte (postižené místo se namaže, gel se nechá chvilku působit a pak se klíště opatrně vyndá. Díky dezinfekčním účinkům a konzistenci gelu klíště nevypustí jedy do těla, protože může dýchat a zároveň se rána dezinfikuje), osvědčila se při bolestech v krku, protože tento gel lze i polykat, také jej lze využít i jako kapky ( 1 čajová lžička gelu se přidá do 1 dcl převařené teplé vody. Rozmíchá se a přecedí přes sterilní látku. Pak tyto kapky uložíme do lednice, nejlépe do čisté lahvičky od kapiček do nosu, oka apod. ) Lze využít na záněty spojivek, záněty ucha, gel se rovněž osvědčil při mykózách různého typu a při hemoroidech.
Ok gel výrazně hojí, také vysušuje, skvělý při akné, na namožené svaly nebo na svalovou únavu.

Poštovné hradím já! Poradenství zdarma.
Ptejte se na možnost vyřízení slevové karty, ihned ušetříte!
Mgr. Petra Strmisková, nezávislý poradce pro zdraví 03-003016
  • 19. 11. 2018, 23:35

  • Zobrazení

    20

  • Oblíbené

    0

Kategorie