Zobrazit přihlášovací formulář

Po porodu 7kilo dole mlíčka dostatek! Emulips ANÝZ

Administrace

Po porodu 7kilo dole mlíčka dostatek! Emulips ANÝZ

375 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 7 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
Emulips užívám dva měsíce a zároveň po porodu cvičím - výsledek 7 kg dole ! :o) Mám obrovskou radost. (Váha po porodu 78,6 kg a nyní 71,6 kg). Cítím se skvěle a hlavně mi dělá moc dobře na psychiku úbytek váhy, takže jsem spokojená maminka pro svou 3…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 5. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Po porodu 7kilo dole mlíčka dostatek! Emulips ANÝZ

375 Kč
  • Popis zboží
Emulips užívám dva měsíce a zároveň po porodu cvičím - výsledek 7 kg dole ! :o) Mám obrovskou radost. (Váha po porodu 78,6 kg a nyní 71,6 kg). Cítím se skvěle a hlavně mi dělá moc dobře na psychiku úbytek váhy, takže jsem spokojená maminka pro svou 3 měsíční Aničku. Mateřského mlíčka mám taky dostatek, takže plně kojím :o) !!! Děkuji. Jana

Jsem kojící maminka a naše Nellinka už konečně díky kapičkám s anýzem netrpí na prdíky. Jolana V.

Emulips je 100% přírodní doplněk stravy, který usnadňuje štěpení a trávení tuků, postupně upraví metabolismus tuků a následně přispěje, zdravě a bezpečně, k úbytku nadbytečných kilogramů (a především centimetrů na objemu) u vysokého procenta lidí - protože právě porucha metabolismu tuků je velmi častou příčinou nadváhy.

Emulips také upraví zažívání, vysoký krevní tlak a cholesterol. Pomáhá udržovat plně funkční žlučník. Do značné míry podporuje zažívání a významně odlehčuje trávicímu traktu po požití tučných jídel.

Je obohacen zvýšenou hladinou vitamínu E - důležitého antioxidantu.
Při pravidelném používání podporuje udržování zdravého stavu a funkce srdce a cév - příznivě působí proti kornatění cév, také stimuluje obranyschopnost organismu a příznivě působí na nervovou soustavu.

Emulips XXL obsahuje 115lm(230dávek – 30 dávek ZDARMA).
Možnost slevy 40-50%! Poradenství ZDARMA!
Nezávislý poradce, Petra Slámová (03-003322)
  • 17. 4. 2017, 8:37

  • Zobrazení

    33

  • Oblíbené

    0

Kategorie