Zobrazit přihlášovací formulář

Aglio olio peperoncino

Administrace

Aglio olio peperoncino

25 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 19 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
Popis: kořenící směs Složení: česnek, petržel, paprika, chilli, bazalka, oregano Použití: výrazná česneková směs připravená na těstoviny. Směs můžeme krátce osmahnout na olivovém oleji a zamíchat do hotových těstovin. Výborně se hodí i na přípravu…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 9. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Aglio olio peperoncino

25 Kč
  • Popis zboží
Popis: kořenící směs

Složení: česnek, petržel, paprika, chilli, bazalka, oregano

Použití: výrazná česneková směs připravená na těstoviny. Směs můžeme krátce osmahnout na olivovém oleji a zamíchat do hotových těstovin. Výborně se hodí i na přípravu zapečených noků, lasagní nebo zapečené zeleniny.

sáček 20g....25Kč
kořenka 25g....40Kč
velký sáček 200g...175Kč

Sáčky se zipem umožňující opakované vzduchotěsné uzavření. Jsou vyrobené z třívrstvého materiálu podobné konstrukce jako nápojové kartony a zaručují zachování kvality po celou dobu minimální trvanlivosti.
Kořenky jsou vyrobeny z kvalitního plastu (PET) vyvinutého speciálně pro uskladnění koření. Tyto materiály používají například i vinaři pro malospotřebitelské balení (0,25 l) pro hotely nebo letecké společnosti. Uzávěry jsou vyrobeny z hliníku opatřené těsněním pro opakované vzduchotěsné uzavření.

Těstoviny aglio olio peperoncini

Nejprve uvaříme těstoviny dle návodu. Mezitím, co se nám těstoviny vaří, dáme na pánev rozehřát 4 lžíce olivového oleje. Do něj přidáme 3 lžíce směsi Aglio olio peperoncini a necháme krátce orestovat, aby se uvolnila vůně koření. Těstoviny scedíme, přidáme na pánev a krátce prohřejeme a případně dochutíme solí a pepřem. Před servírováním ještě těstoviny dozdobíme nasekanou petrželkou a strouhaným parmezánem. Jako zpestření je možné při restování koření přidat například listy špenátu, cherry rajčátka, nebo pokrájené žampióny.
  • 29. 3. 2018, 10:48

  • Zobrazení

    126

  • Oblíbené

    0

Kategorie