Zobrazit přihlášovací formulář

Vyživující sérum na vlasy s arganovým olejem

Administrace

Vyživující sérum na vlasy s arganovým olejem

79 Kč 169 Kč
Zaujalo 67 uživatelů
Doprava: od 69 Kč
Vlasové sérum s arganovým olejem z řady Absolute Nourishment poskytuje okamžitou záchranu poškozeným vlasům obnovením jejich síly a zdravého lesku. Použití: ošetření - sérum pro suché a poškozené vlasy Jak to funguje: složení séra s arganovým olejem…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 12. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Vyživující sérum na vlasy s arganovým olejem

79 Kč
Koupit
Vlasové sérum s arganovým olejem z řady Absolute Nourishment poskytuje okamžitou záchranu poškozeným vlasům obnovením jejich síly a zdravého lesku.

Použití: ošetření - sérum pro suché a poškozené vlasy
Jak to funguje: složení séra s arganovým olejem důkladně vyživuje i silně poškozené vlasy, obnovuje jejich sílu a zdravý vzhled
Výsledek: hedvábně hladké, měkké, zdravě vypadající vlasy
Věděli jste, že 93% žen tvrdí, že sérum okamžitě obnovuje lesk a zdravý vzhled jejich vlasů *? Naše vyživující vlasové sérum s koncentrovanou formulí nasycenou arganovým olejem poskytuje dokonalou péči o poškozené a suché vlasy a obnovuje jejich sílu a lesk. Vlasy jsou hedvábně jemné a příjemně hebké na dotek. Vyzkoušejte to!


Jak používat vlasové sérum Avon?
Naneste sérum na mokré vlasy a vmasírujte je na pokožku hlavy. Upravte množství podle délky a struktury vlasů. Poté opláchněte vodou.

Inspirace
Vyzkoušejte také další produkty z naší nejnovější řady Absolute Nourishment a přeměňte suché vlasy na lesklý a hladký účes.

30 ml
  • 25. 4. 2024, 23:27

  • Zobrazení

    845

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Suchý šampon ve spreji
Obnovující sérum pro poškozené vlasy
Regenerační duální sprej na vlasy

Kategorie