Zobrazit přihlášovací formulář

@@@ CIGARETOVÁ PLNIČKA TABÁKU DVOU KUSŮ, černá @@@

Administrace

@@@ CIGARETOVÁ PLNIČKA TABÁKU DVOU KUSŮ, černá @@@

89 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 12 uživatelů
Doprava: od 55 Kč
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Kuřáci také vás trápí neustálé a každoroční zdražování cigaret, pokud ano nabízíme pro vás produkt s kterým můžete ušetřit. Mechanická plnička na výrobu dvou kusů cigaret. S touto plničkou ušetříte spoustu času a elektrické…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

@@@ CIGARETOVÁ PLNIČKA TABÁKU DVOU KUSŮ, černá @@@

89 Kč
  • Popis zboží
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!!

Kuřáci také vás trápí neustálé a každoroční zdražování cigaret, pokud ano nabízíme pro vás produkt s kterým můžete ušetřit. Mechanická plnička na výrobu dvou kusů cigaret. S touto plničkou ušetříte spoustu času a elektrické energie. Do plničky můžete používat všechny druhy tabáku. Plnička má navíc mohutnou protiskluzovou gumovou podložku, pro snadnější výrobu cigaret na kluzkém povrchu. Je vhodná k použití pro maximální délku dutinek 8,4 cm, pro klasický průměr jako kupované cigarety. Je jednoduchá na používání a ovládání.

Rozměr plničky - ve složeném stavu je délka 12,5 cm, šířka 9,4 cm, výška 6 cm a v rozloženém stavu je dlouhá 32 cm. Balení obsahuje - plničku dutinek se dvěmi kolejnicemi na výrobu dvou cigaret včetně dvou kusů držáků dutinek, redukci na plnění tabáku, další dva náhradní držáky dutinek.
  • 4. 10. 2020, 21:11

  • Zobrazení

    80

  • Oblíbené

    0

Kategorie