Zobrazit přihlášovací formulář

Puzzle stínové - 3D geometrické tvary a stíny

Administrace

Puzzle stínové - 3D geometrické tvary a stíny

379 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 59 Kč
Hra obsahuje 9 dřevěných tvarů, 3 dřevěné desky, 18 oboustranných kartonů s obrázky. Tato hra je ideální pro seznámení dětí s konkrétními troj prostorovými, geometrickými obrázky a prostorovými stíny. Základním principem je, aby se děti snažily…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 7. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Puzzle stínové - 3D geometrické tvary a stíny

379 Kč
  • Popis zboží
Hra obsahuje 9 dřevěných tvarů, 3 dřevěné desky, 18 oboustranných kartonů s obrázky.

Tato hra je ideální pro seznámení dětí s konkrétními troj prostorovými, geometrickými obrázky a prostorovými stíny. Základním principem je, aby se děti snažily pochopit základní vztah k matematice a kreslení.

Menší děti se mohou snažit správně přiřadit dřevěný kus k obrázku na kartonu. Dále mohou porovnávat, přiřazovat dřevěné dílky k obrázkům na kartonu, které jsou na desce a sledovat jak se mění jejich prostorový stín ze všech stran. Pokyny k různým úrovním hry jsou uvnitř balení.

Splňuje všechny normy EU.



Pod značkou Voilà najdete krásné dřevěné hračky z masivu. Jedná se o nápadité vzdělávací hračky s vysokou hrací hodnotou, které napomáhají rozvoji dětského intelektu, s precizním zpracováním a přitom cenově dostupné. Vyznačují se především kvalitou, zpracováním, originalitou a přirozenou krásou. Navíc se jedná o čistě přírodní produkt s dlouhou trvanlivostí, jehož výroba nezatěžuje nijak životní prostředí. Hračky Voilà jsou vyráběny z dřevin průmyslově využívaných kaučukovníků, které jsou již na konci své životnosti a jsou určené k obnově. Dřevo kaučukovníku je navíc velmi hodnotné a krásné. Hračky Voilà jsou v současnosti prodávány ve více než 30 zemích světa. Samozřejmostí je certifikát dle evropské normy EN71.

Modroočko doporučuje - jedná se o velmi kvalitní hračky, které jistě oceníte.
  • Značka

    VOILA

  • Rozměry

    Dřevěn 3D tělesa a jejich stínová doplňovačka. 36ks obrázků. 9ks dřevěných těles. Věk: 3+

  • 21. 1. 2019, 7:39

  • Zobrazení

    98

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie