Zobrazit přihlášovací formulář

BIO třtinová melasa Blackstrap SLADIDLO

Administrace

BIO třtinová melasa Blackstrap SLADIDLO

96 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Jedná se o 100 % přírodní produkt získaný z cukrové třtiny při výrobě cukru. Po vylisování cukrové třtiny získáme surovou třtinovou šťávu – melasu, z které se extrahuje cukr. Po každé extrakci se podíl cukru v melase snižuje a naopak je vyšší…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 7. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

BIO třtinová melasa Blackstrap SLADIDLO

96 Kč
  • Popis zboží
Jedná se o 100 % přírodní produkt získaný z cukrové třtiny při výrobě cukru.

Po vylisování cukrové třtiny získáme surovou třtinovou šťávu – melasu, z které se extrahuje cukr.

Po každé extrakci se podíl cukru v melase snižuje a naopak je vyšší koncentrace (pro organismus důležitých nutričních látek) zejména minerálních prvků. Po závěrečné, třetí extrakci, má nižší obsah cukru a naopak nejvyšší možný podíl uvedených prvků.

Jedná se o vyváženou soustavu minerálních prvků a to především vápníku, železa, hořčíku, fosforu, draslíku, sodíku a vitaminů skupiny B. Zastoupeny jsou rovněž další nutriční prvky jako měď, zinek, inozitol, vitamin C, kyselina pantothenová, listová, některé aminokyseliny a další výživné látky.
VÁPNÍK

Vápník obsažený v BIO třtinové melase Blackstrap má pozitivní vliv na udržení zdravých kostí a zubů. Příznivě ovlivňuje svalovou funkci, krevní srážlivost a také přenos neuronů.
ŽELEZO

Železo je v naší potravě všeobecně nedostatkovým prvkem a melasa je výborným zdrojem s jeho téměř 100 % vstřebatelností. Z toho důvodu je BIO třtinová melasa Blackstrap pro každého, kdo vyžaduje zvýšenou potřebu železa. Má vliv na tvorbu červených krvinek a hemoglobinu, důležitý je i pro transport kyslíku a energetický metabolismus, snižuje únavu a vyčerpání.
HOŘČÍK

Hořčík má, stejně jako vápník, vliv na udržení zdravých kostí a zubů a přispívá ke snížení únavy a vyčerpání. Pozitivně také ovlivňuje k zachování normálních psychických funkcí a udržuje normální svalovou kontrakci.

Složení: 100% BIO třtinová melasa. Výrobek neobsahuje barviva a konzervační látky.

Doporučené dávkování: 2 – 3 krát denně 2 čajové lžičky.

Použití: Nejvhodnější je třtinovou melasu rozpustit ve sklenic
  • 20. 8. 2016, 21:34

  • Zobrazení

    61

  • Oblíbené

    0

Kategorie