Zobrazit přihlášovací formulář

Nádherné smetanové kožené polokozačky s kožíškem

Administrace

Nádherné smetanové kožené polokozačky s kožíškem

499 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 81 Kč
...z pravé vlny - takže velmi teplé. Opravdu luxusní kožené zimní botičky od prestižní firmy ELEFANTEN. Velmi teplé, vhodné do suché zimy, tedy pokud chcete na parádu a aby se nezničily. Zapínání na zip z boku a v předu na takničky - ty se nemusí…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 9. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Nádherné smetanové kožené polokozačky s kožíškem

499 Kč
odeslání balíků: z důvodů pobytu a práce v zahraničí , může být zaslán i s měsíčním zpožděním! Domluva nutná! Další balíky až koncem května!!!! Pokud neakceotujete: NEOBJEDNÁVEJTE!
  • Popis zboží
...z pravé vlny - takže velmi teplé. Opravdu luxusní kožené zimní botičky od prestižní firmy ELEFANTEN. Velmi teplé, vhodné do suché zimy, tedy pokud chcete na parádu a aby se nezničily. Zapínání na zip z boku a v předu na takničky - ty se nemusí rozvazovat - je dobré pro regulaci nožky, jednou nastavit. Myslím, že botky jsou v krásném stavu, čísté, jen malinko ušpinění na špičkách. Máme vždy spoustu botiček n a střídání.Krásné doplňky v indiánském stylu - korálky, třásně... vhodné k sukýnce i kalhotám. PC kolem 1500 korun.Velikost uvedená 30, ale jsou menší, i když se stélka špatně měří, ale my nosily jako velikost 29, takže i tam řadím. Máme k nim v albu i nádherný zimní kabátek ZARA - doporučuji!!!
  • Značka

    ELEFANTEN

  • Velikost

    29

  • Rozměry

    stélka cca 19cm

  • 29. 10. 2020, 7:42

  • Zobrazení

    41

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Nádherné romantické "krajkové" tenisky i k
CROCS Beach Line Boat Shoe Women kleur W6

Kategorie