Zobrazit přihlášovací formulář

ORGANIZÉR NA ŠPERKY - černý NOVÝ TYP, AKCE

Administrace

ORGANIZÉR NA ŠPERKY - černý NOVÝ TYP, AKCE

39 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 31 uživatelů
Doprava: od 60 Kč
Udělejte si pořádek ve Vašich špercích. Praktický organizér na šperky a doplňky. Ušetří Vám místo a zároveň je skvělým pomocníkem, který Vám zjednoduší hledání Vašich oblíbených šperků. Krásný organizér ve tvaru šatů je velmi praktický a přehledný. Má…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 2. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ORGANIZÉR NA ŠPERKY - černý NOVÝ TYP, AKCE

39 Kč
  • Popis zboží
Udělejte si pořádek ve Vašich špercích. Praktický organizér na šperky a doplňky. Ušetří Vám místo a zároveň je skvělým pomocníkem, který Vám zjednoduší hledání Vašich oblíbených šperků.

Krásný organizér ve tvaru šatů je velmi praktický a přehledný. Má několik plastových přihrádek a háčků, takže se Vám do něj jistě vejdou všechny Vaše šperky. Již nebudete muset řešit zamotané řetízky nebo pomíchané náušnice. Tento organizér si můžete jednoduše zavěsit do skříně vedle ostatních ramínek nebo si ho nechat jako designový doplněk Vašeho pokoje.

Rozměry: délka 70cm, šířka 40cm (bez ramínek), s ramínky délka 80cm, 26 plasových přihrádek z jedné strany a 14 poutek z druhé strany.

Barva: ČERNÁ, bez původního obalu (krabičky), z tohoto důvodu SLEVA !

Organizér stačí navléct na závěsné ramínko a ihned pověsit, určitě se stane velice praktickým a nepostradatelným pomocníkem.

Jednotné poštovné i při zakoupení více kusů ! !
  • 9. 12. 2019, 8:44

  • Zobrazení

    702

  • Oblíbené

    1

Kategorie