Zobrazit přihlášovací formulář

Nepromokavá souprava

Administrace

Nepromokavá souprava

1 075 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Nepromokavá souprava dánské značky Ocean je vhodná do deště, bláta a využijete ji i do sněhu (doporučujeme obléknout teplou vrstvu pod kalhoty – tepláky, punčochy). Soupravy jsou pro děti roztříděny podle věku. Komplet se prodává jako souprava…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 13. 9. 2012
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Nepromokavá souprava

1 075 Kč
  • Popis zboží
Nepromokavá souprava dánské značky Ocean je vhodná do deště, bláta a využijete ji i do sněhu (doporučujeme obléknout teplou vrstvu pod kalhoty – tepláky, punčochy). Soupravy jsou pro děti roztříděny podle věku. Komplet se prodává jako souprava nepromokavé bundy a nepromokavých kalhot s laclem ve velikosti 1 až 5 let nebo jako souprava skládající se z nepromokavé bundy a nepromokavých kalhot do pasu pro věk 6 až 12 let. Souprava je opatřena rukávy a nohavicemi, které jsou zakončeny elastickou manžetou, takže se nikam nevyhrnují a zůstávají na místě. Kalhoty mají nastavitelné kšandy.

Na kotnících mají kalhoty reflexní pásek certifikované značky 3M (Scotchlite). Na konci nohavice jsou pásky k přidržení kalhot pod botu nebo do boty. Certifikovaný PU 210 g – 100% voděodolný a prodyšný materiál (certifikát OEKO-TEx), ze kterého je vyrobena řadí tuto soupravu do kategorie špičkového sportovního oblečení pro děti.

Nechte děti klidně vydovádět, vyskákat a vyběhat, protože ani údržba tohoto praktického nepromokavého kompletu není žádná věda. Při ušpinění stačí soupravu osprchovat nebo vyprat na jemný program 30°C a vyvěsit. A navíc, s touhle nepromokavou soupravou pořídíte vašim prckům slušivé a praktické voděodolné oblečení na ven v barvě, kterou mají rádi.
  • Značka

    OCEAN

  • Rozměry

    Velikosti 1-10 ( podle věku) rozměry zašleme na vyžádání, barvy zelená mentol, modrá, červená, černá, růžová, fialová, oranžová

  • 27. 3. 2019, 10:02

  • Zobrazení

    29

  • Oblíbené

    0

Kategorie