Zobrazit přihlášovací formulář

Vlasové sérum (ampulky) proti vypadávání vlasů

Administrace

Vlasové sérum (ampulky) proti vypadávání vlasů

220 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 7 uživatelů
Doprava: od 23 Kč
VÍCE KS, možno objednávat ►►►Vlasové tonikum (sérum) s patentovanou složkou REDENSYL®. Podporuje růst vlasů. Napomáhá zabránit plešatění. Obnovuje vlasový folikul. Dodá vlasům bohatší a zdravější vzhled. Účinky: * podporuje růst vlasů * napomáhá…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 11. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Vlasové sérum (ampulky) proti vypadávání vlasů

220 Kč
  • Popis zboží
VÍCE KS, možno objednávat ►►►Vlasové tonikum (sérum) s patentovanou složkou REDENSYL®. Podporuje růst vlasů. Napomáhá zabránit plešatění. Obnovuje vlasový folikul. Dodá vlasům bohatší a zdravější vzhled.

Účinky:
* podporuje růst vlasů
* napomáhá zabránit plešatění
* dodá bohatší a zdravý vzhled

Zdravému člověku vypadne za den a obnoví se približně 110,000 vlasových folikul (vlasový folikul je tkáň, která obaluje vlas a z níž vlas vyrůstá). V případě, že se naruší rovnováha mezi vypadáváním vlasů a obnovením vlasových folikul, nastává proces plešatění. Zabránit fenoménu plešatění napomáhá právě REDENSYL®, který obnovuje růst vlasů a snižuje plešatění. Vlasový folikul je vydatně vyživený a tím se zrychluje i metabolismus vlasové pokožky. Výsledky se dostaví už do 3 měsíců.

Použití:
Doporučuje se použít 1 ampulku 1 - 2 x do týdně. Jemně se vmasíruje na umyté vlasy ke kořínkům a nikterak se již neoplachuje.
Po otevření ihned spotřebujte.
Balení obsahuje 10 ampulek.
  • 18. 4. 2019, 23:24

  • Zobrazení

    147

  • Oblíbené

    0

Kategorie