Zobrazit přihlášovací formulář

2xZNAČKOVÁ KOJENECKÁ ČEPIČKA-BAVLNA 9-12M

Administrace

2xZNAČKOVÁ KOJENECKÁ ČEPIČKA-BAVLNA 9-12M

49 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Ceny a popis jednotlivých čepiček dále v inzerátu. Prodám již jen dvě pěkné bavlněné kojenecké čepičky, barevně vhodné pro kluka i holčičku ve vel. 9-12M (vydrží o něco déle), lze nost od jara až do podzimu. 1) Krémovo-žlutá: s ouškama, které jsou z…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 4. 2. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

2xZNAČKOVÁ KOJENECKÁ ČEPIČKA-BAVLNA 9-12M

49 Kč
  • Popis zboží
Ceny a popis jednotlivých čepiček dále v inzerátu. Prodám již jen dvě pěkné bavlněné kojenecké čepičky, barevně vhodné pro kluka i holčičku ve vel. 9-12M (vydrží o něco déle), lze nost od jara až do podzimu.
1) Krémovo-žlutá: s ouškama, které jsou z jedné strany krémové a z druhé strany 1/2krémové, 1/2 žluto-bílá kostička. Je pružná, pěkně obepíná hlavičku, neklouže, zavazování na tkaničku v barvě žluto-bílá kostička, zakrývá ouška. Mat. 100%bavlna, uvedený obvod hlavy 44cm, zn. BEXA.
Čepička byla koupena nová, krátce nošená, bez vážnějšího poškození, bez fleků a děr, bez žmolků, pouze se opral na čele obrázrk postavičky, jinak jen běžné nošení a praní, pěkná a určo ještě dobře poslouží.
CENA 49,-Kč

2) Zeleno-bílá: s růžkama, po celé ploše zdobená obrázky sloníků a kytiček, pružný lem hlavičky, zavazování na tkaničky, pružná. Mat. 100%bavlna, obvod hlavičky 40-42cm, zn. PICO.
Čepička je téměř nová, cca 2xoblečená, vypraná, bez poškození, bez flekůa děr, bez žmolíků, stále pěkná a určo ještě parádu udělá.
CENA 55,-Kč

3) Modro-bílá: JIŽ NENÍ !!!
  • Značka

    BEXA, PICO

  • Velikost

    74

  • Rozměry

    Krémová: obvod hlavy 44cm, Zeleno-bílá: obvod hlavy 40-42cm.

  • 1. 2. 2019, 16:28

  • Zobrazení

    0

  • Oblíbené

    0

Kategorie