Zobrazit přihlášovací formulář

Baby Signs - Znaková řeč pro batolata

Administrace

Baby Signs - Znaková řeč pro batolata

540 Kč 699 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 3 uživatele
Doprava: od 0 Kč
Kompletní sada materiálů obsahuje: Kniha Průvodce pro rodiče Praktický úvod do tématiky znakování s dětmi a stručný návod, který jednoduchým způsobem vysvětlí, jak se dorozumět s batoletem, které ještě neumí mluvit. 75 stran. DVD pro rodiče …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 1. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Baby Signs - Znaková řeč pro batolata

540 Kč
  • Popis zboží
Kompletní sada materiálů obsahuje:

Kniha Průvodce pro rodiče
Praktický úvod do tématiky znakování s dětmi a stručný návod, který jednoduchým způsobem vysvětlí, jak se dorozumět s batoletem, které ještě neumí mluvit. 75 stran.

DVD pro rodiče
Obsahuje videoslovník se 100 znaky, které byly odborníky a rodiči vybrány jako nejdůležitější výrazy pro děti do 3 let. Dále obsahuje přivítání do programu Baby Signs® a ukázky toho, jak znakování vypadá v praxi.

DVD pro děti
Obsahuje 6 znaků vhodných do začátku. Ve videu vystupují animované postavičky roztomilých batolat, maňásci, znakující děti a nechybí ani medvídek BeeBo™. Děti si snadno oblíbí toto zábavné video vytvořené týmem oceněným v oblasti multimediální produkce pro děti. DVD lze přehrát v češtině a angličtině.

LepoleraBaby Signs® leporela
4 veselá leporela obsahující 25 znaků hodících se ke každodenním aktivitám. Děti si je snadno oblíbí a stanou se tak vítanou pomůckou při učení znaků.Obsahují témata koupání, u jídla, před spaním a zvířátka.

Přehled znaků k rychlému nahlédnutí
Užitečná pomůcka s magnetem na lednici, která zajistí, že máte 86 nejčastěji používaných znaků stále po ruce. Znaky jsou seřazeny od A do Z na obrázkových stránkách. Ideální pro rodiče, prarodiče a ostatní, kteří o dítě pečují.
  • 2. 10. 2016, 15:51

  • Zobrazení

    28

  • Oblíbené

    0

Kategorie