Zobrazit přihlášovací formulář

Multifunkční robot VarMix

Administrace

Multifunkční robot VarMix

5 990 Kč 9 990 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
Multifunkční robot VarMix - 12 FUNKCÍ V JEDNOM! Nákupem tohoto výrobku si zahjistíte slevy do budoucna!!! Možnost splátek bez navýšení!!! VarMix zastoupí všechny potřebné spotřebiče (mixéry, šlehače, parní hrnce, mlýnky, kutry,…), které jsou při…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 8. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Multifunkční robot VarMix

5 990 Kč
  • Popis zboží
Multifunkční robot VarMix - 12 FUNKCÍ V JEDNOM! Nákupem tohoto výrobku si zahjistíte slevy do budoucna!!! Možnost splátek bez navýšení!!!
VarMix zastoupí všechny potřebné spotřebiče (mixéry, šlehače, parní hrnce, mlýnky, kutry,…), které jsou při přípravě receptů potřeba.
Ušetří čas, peníze i prostor v kuchyni a stane se Vašim nepostradatelným pomocníkem, umožňuje vaření různých složek pokrmu současně.
Stačí pouze vložit suroviny, nastavit teplotu, čas a multifunkční robot VarMix se už o vše postará = nebudete muset pobíhat okolo několika hrnců s vařečkou = budete mít spoustu volného času, můžete si povídat u kávy s návštěvou, nebo hrát s dětmi a VarMix zatím sám uvaří oběd smiley
Dodáváme včetně širokého příslušenství a umožňuje vaření, mixování, mělnění, drcení, mletí, sekání, vaření v páře, ohřívání, pomalé vaření, příprava těsta, šlehání, emulgace. Snadno připravíte kaše, polévky (krémové i čiré), pomazánky, omáčky, dezerty, džemy, marmelády, krémy, strouhanky (i z čerstvých rohlíků), drcený led, zmrzliny, ledové nápoje, koktejly, kojeneckou stravu (zeleninovou i ovocnou)… ZDARMA kuchařka se spoustou receptů.
VarMix umožňuje vaření v páře (zastoupí parní hrnec), které je nejzdravějším způsobem přípravy pokrmů. Nedochází ke ztrátě vitamínů ani živin. Potraviny jsou vařeny rovnoměrně a bez tuku! Různé složky pokrmu jsou připravovány současně, což šetří Váš čas i peníze a kompletní hlavní chod je připraven během půl hodiny.
S kuchyňským multifunkčním robotem VarMix uvaříte v krátkém čase a bez námahy všechny druhy hlavních chodů, (brambory, těstoviny, rýže, zelenina, knedlíky,…), masa (kuřecí, vepřové, hovězí,skopové,…), polévek (vývary, krémové), omáček, zavářek, moučníků, zeleninových salátů, pomazánek, nápo
  • Značka

    DEDRA

  • Rozměry

    tento výrobek zasílám přímo z centrálního skladu na Vaší adresu.

  • 23. 4. 2018, 16:41

  • Zobrazení

    119

  • Oblíbené

    0

Kategorie