Zobrazit přihlášovací formulář

Velmi teplé růžové sněhule do mrazů i břečky

Administrace

Velmi teplé růžové sněhule do mrazů i břečky

699 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 81 Kč
Opravdu nádherné a zároveň velmi praktické zimní boty s pogumovaným nepromokavým spodkem a uvnitř teplým kožíškem. Bohužel jsme je nestačily minulou zimu unosit - nebylo jaksi počasí:-((. Velikost udaná 31, ale jsou větší, spíše 32/33 - měřte. Jsou ještě…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 9. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Velmi teplé růžové sněhule do mrazů i břečky

699 Kč
Koupit
odeslání balíků: z důvodů pobytu a práce v zahraničí , může být zaslán i s měsíčním zpožděním! Domluva nutná! Další balíky až koncem května!!!! Pokud neakceotujete: NEOBJEDNÁVEJTE!
Opravdu nádherné a zároveň velmi praktické zimní boty s pogumovaným nepromokavým spodkem a uvnitř teplým kožíškem. Bohužel jsme je nestačily minulou zimu unosit - nebylo jaksi počasí:-((. Velikost udaná 31, ale jsou větší, spíše 32/33 - měřte. Jsou ještě s visačkou - PC 899 korun. V případě zájmu k němu mám komplet H&M - růžové oteplovačky a zimní bunda (ta má jen na zádech odborně zašitý řezík - kupovaná nová přes net a bohužel se mi to podařilo při vybalování proříznout i s obalem, ale jinak - jako nové - 1x prané - velikost 122/128. Samostatně neprodávám - cena za celý set - vše co je na fotkách boty + souprava 1999 korun!!!
  • Značka

    H&M

  • Velikost

    32

  • Rozměry

    stélka 20,5-21cm - nelze přesně na milimetr změřit

  • 26. 4. 2024, 6:08

  • Zobrazení

    440

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

CROCS Beach Line Boat Shoe Women kleur W6
CROCS Classic HELLO KITTY candy/grape 2 4
CROCS BAYA COTTON CANDY - vada!!!

Kategorie