Zobrazit přihlášovací formulář

Zimní kalhoty Loap

Administrace

Zimní kalhoty Loap

699 Kč 999 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Dětské kalhoty s laclem, které se skvěle hodí k bundě ROST. Kalhoty mají zvýšenou náprsenku a díky tomu zahřejí ještě více a sníh se dítěti při hraní nedostane do kalhot, takže bude stále v teple a suchu. Kalhoty mají nastavitelné kšandy, zesílený…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 23. 1. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Zimní kalhoty Loap

699 Kč
  • Popis zboží
Dětské kalhoty s laclem, které se skvěle hodí k bundě ROST. Kalhoty mají zvýšenou náprsenku a díky tomu zahřejí ještě více a sníh se dítěti při hraní nedostane do kalhot, takže bude stále v teple a suchu. Kalhoty mají nastavitelné kšandy, zesílený materiál na namýhaných částech jako jsou kolena a zadek. Kalhoty nabízíme v šedé barvě, která je vhodná jak pro holky, tak pro kluky, protože se hodí ke každé bundě.

Použité materiály:
Tecnosoft: lehká tkanina z polyesterového mikrovlákna, která je dále opatřena zátěrem DryTech. Komfort uživatele zajišťují výborné termoizolační vlastnosti, minimální nasáklivost a dobrá prodyšnost.
DryTech: vysoce kvalitní polyuretanový zátěr s mikroporézení strukturou Vás udrží v suchu a zároveň umožní přiměřené odpařování tělesné vlhkosti. W/R + W/P 2000 mm, MVP 2000 g/m2/24 hod, 100% polyester oxford.
Ribbex: technický otěruvzdorný materiál nové generace určený pro maximální klimaticku zátěž. Materiál je zde použit u kalhot na vnitřní dolní části nohavic, na kolenou a na zadku.
PolyTherm: izolažní náplň z dutého vlákna s vysokou úrovní tepelné ochrany a vynikající tvarovou pamětí.
  • Značka

    LOAP

  • Velikost

    92

  • 26. 12. 2016, 11:19

  • Zobrazení

    10

  • Oblíbené

    0

Kategorie