Zobrazit přihlášovací formulář

Šála pashmína poslední kus

Administrace

Šála pashmína poslední kus

99 Kč 199 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 55 Kč
Hebká šála je široká 70 cm, dlouhá 180 cm. Poslední módní trendy vyzdvihují zvířecí motivy a vnášejí je do potisků všech módních doplňků. Najdete je na kabelkách, botách a v neposlední řadě na šálách a šátcích. Zavřete oči a zachumlejte se do měkkého…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Šála pashmína poslední kus

99 Kč
  • Popis zboží
Hebká šála je široká 70 cm, dlouhá 180 cm.
Poslední módní trendy vyzdvihují zvířecí motivy a vnášejí je do potisků všech módních doplňků. Najdete je na kabelkách, botách a v neposlední řadě na šálách a šátcích. Zavřete oči a zachumlejte se do měkkého materiálu, který věrně zpodobňuje zvířecí srst.
Složení: 70% vlna, 30% hedvábí

Co je pashmina?
Slovo Pashmina pochází z perského výrazu pro vlnu. Na západě je pak pashmina známa jako vlna kašmírová. Jemná pashminová vlna je získávána z podkladu srsti himalájských koz, které jsou pěstovány polokočovnými pastevci. Tibetská náhorní plošina poskytuje produkci vlny v nejideálnějším prostředí, vlákno je mimořádně savé a velmi snadno schne. V posledních letech jsou pashminové šály v módě po celém světě nejen pro svou jedinečnou měkkost, hřejivost a dlouhou životnost, ale i pro výjimečnost a luxus, který poskytují.
Péče o pashminu:
častým používáním pashminy její vlákno příjemně měkne. Údržba je velmi snadná. Protože chemické čistění by pashminu časem narušilo, doporučujeme ruční praní ve vlažné vodě s použitím jemného přírodního mýdla nebo šamponu. Pashminu proplachujeme, dokud neodtéká čistá voda, a poté nechte dosucha odkapat, nikdy ne ale na přímém slunci. Pashminu neždímejte. Pokud je třeba ji vyžehlit, tak pouze přes vlhkou látku.
  • 29. 11. 2019, 6:44

  • Zobrazení

    128

  • Oblíbené

    0

Kategorie