Zobrazit přihlášovací formulář

Kojící polštář Relax Teddy bear hněd+pošta zdarma!

Administrace

Kojící polštář Relax Teddy bear hněd+pošta zdarma!

625 Kč 695 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
RELAX sametový kojící polštář pro maminku a dítě, je ideální v těhotenství, na krmení a odpočinek. Díky antialergickým mikrokuličkám, zajišťuje správné umístění hlavičky dítěte. Během těhotenství... Když v posledních měsících těhotenství je bříško stále…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 6. 11. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kojící polštář Relax Teddy bear hněd+pošta zdarma!

625 Kč
  • Popis zboží
RELAX sametový kojící polštář pro maminku a dítě, je ideální v těhotenství, na krmení a odpočinek. Díky antialergickým mikrokuličkám, zajišťuje správné umístění hlavičky dítěte.
Během těhotenství...
Když v posledních měsících těhotenství je bříško stále větší a ležet na něm je nemožné, poloha na zádech není vhodná, kojící polštář RELAX spolehlivě stabilizuje Vaše tělo. Díky podpoře pro nohy a bříško je páteř vyvážena tak, že můžeme pohodlně spát.
Kojení... RELAX polštář je ideální pomocník.
Již v prvních dnech kojení se často objevují různé potíže. Jedná se především o přetažení zad a krčních svalů, vyplývající z nedostatečného zajištění přesné polohy dítěte.
Polštář RELAX pomáhá matkám k významné úlevě paží, ramen, krku a zad. Udržuje stabilní a pohodlnou pozici pro matku a dítě během kojení, bez ohledu na to, zda dítě krmíte v poloze vsedě nebo vleže. Můžete také použít polštář jako podporu pro záda.
Volný čas... RELAX polštář je ideální pro unavenou páteř.
Polštář vhodný pro pohodlné odpočívání v poloze na zádech s nohama zvýšenými nahoru nebo jako podpora pro vaše záda při sledování televize nebo při čtení. Může být také použit jako "hnízdo" pro dítě.
Výrobek s dlouhou životností a nejvyšším standardem, což znamená, že se matky budou cítit pohodlně, ať při krmení dítěte nebo při odpočívání.

Složení: 100% Bavlna

Výplň: antialergické mikrokuličky

Velikost: délka 170 cm
  • 16. 4. 2018, 0:10

  • Zobrazení

    77

  • Oblíbené

    1

Kategorie