Zobrazit přihlášovací formulář

Spací pytel HOPPER Newborn 2015 ! Více barviček !

Administrace

Spací pytel HOPPER Newborn 2015 ! Více barviček !

677 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Nová kolekce Kolekce nese název Newborn a kromě spacího pytle v ní najdete také zavinovačku Wrapper a body Romper. Na výrobky byly použity stejné barvy, díky čemuž je můžete dokonale sladit. Výhody spacího pytle V západní Evropě se spací pytle pro…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 11. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Spací pytel HOPPER Newborn 2015 ! Více barviček !

677 Kč
  • Popis zboží
Nová kolekce

Kolekce nese název Newborn a kromě spacího pytle v ní najdete také zavinovačku Wrapper a body Romper. Na výrobky byly použity stejné barvy, díky čemuž je můžete dokonale sladit.
Výhody spacího pytle

V západní Evropě se spací pytle pro děti používají již mnoho let. A není divu. Oproti běžné přikrývce totiž spaní ve spacím pytli přináší hned několik výhod. Dítě se nemůže odkopat a je tak stále v teple. Nemůže si schovat hlavu pod přikrývku a je pro něj také těžší přetočit se na bříško. Díky tomu spí miminko klidněji a méně se budí.

Pytel Hopper je z přírodního materiálu

Spací pytel Hopper Newborn je určen pro děti od narození do věku 4 měsíců. Je vyroben z bavlny, která je příjemná na dotek a nedráždí ani citlivou dětskou pokožku. Bavlna je také prodyšná a výborně saje pot. Díky tomu nebude miminku ve spacím pytli nikdy příliš teplo.

Praktické detaily

Spací pytel Hopper má komfortní střih, který se dokonale přizpůsobí kolem krku, hrudníku i ramen miminka. Založené rukávy braní tomu, aby dítě samo sebe poškrábalo a zároveň udržují jeho ruce v teple. S přebalováním si pak nemusíte lámat hlavu. Spací pytel Hopper má totiž na spodní straně šňůrky, které povolíte, pytel kousek vyhrnete a můžete své dítě přebalit, aniž byste ho ze spacího pytle museli vyndavat.
  • 18. 1. 2019, 15:22

  • Zobrazení

    51

  • Oblíbené

    0

Kategorie