Zobrazit přihlášovací formulář

DVD Wallace a Gromit: Cesta na měsíc

Administrace

DVD Wallace a Gromit: Cesta na měsíc

59 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Rezervace
Doprava: od 30 Kč
DVD v plastovém obalu Díly: O chloupek Nešika pan Wallace se zamiloval do krásné Wendolene. Jeho pes Gromit je mezitím obviněn ze zabíjení ovcí a uvězněn. Wallace bude muset nasadit všechny páky, aby svého kamaráda vysvobodil a našel skutečného…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 3. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

DVD Wallace a Gromit: Cesta na měsíc

59 Kč
  • Popis zboží
DVD v plastovém obalu

Díly:

O chloupek

Nešika pan Wallace se zamiloval do krásné Wendolene. Jeho pes Gromit je mezitím obviněn ze zabíjení ovcí a uvězněn. Wallace bude muset nasadit všechny páky, aby svého kamaráda vysvobodil a našel skutečného viníka.

Cesta na Měsíc

Wallace a Gromit se rozhodnou, že na svůj sváteční piknik vyrazí na Měsíc, který je celý z toho nejlahodnějšího sýru. Pomocí doma vyrobené rakety se vydávají na honbu za sýrem – tím ale vzbudí hněv mechanického strážce Měsíce.

Gastromat

Snídaně je oblíbeným jídlem Wallace a Gromita. Aby si ji nemuseli chystat sami, sestrojí Wallace gastromat – kuchaře a číšníka v jednom. Gromit ale robotovi nedůvěřuje a má pro to dobrý důvod!
Telemazec

Wallace si sestrojí přepínač na televizi. Když však jednou potřebuje bleskově změnit program, objeví, že jeho vynález má jisté vady.

Hi–tech fotbálek

Wallace by rád porazil Gromita ve fotbale. Opráší proto svůj stroj na střílení gólů. Už se zdá, že uspěje – jenže Gromit má schovaný tajný trumf.

Sněhulákotron

Začíná každoroční soutěž o nejlepšího sněhuláka a Wallace je rozhodnut vyhrát za každou cenu. S pomocí jeho sněhulákotrona by to měla být záležitost stisknutí několika tlačítek. Gromit ale tuší, že to nedopadne dobře.

Turbovařič

Uklízení po jídle je nanejvýš obtěžující záležitost. S pomocí nového Wallaceova vynálezu by to měla být hračka, stačí jen mít dostatek elektrického proudu. Všechno jde dobře, ale jen do chvíle, než začnou světla zběsile poblikávat.

Původní název : WALLACE & GROMIT
Žánr : Animovaný, Komedie, Dobrodružný
Režie : NICK PARK
Délka : 95 min
  • 4. 7. 2018, 9:36

  • Zobrazení

    38

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

DVD Flintstoneovi: Vánoční koleda
Příšerky z podkroví DVD
DVD Chůva v akci
Kočičí banda DVD
Noc v Muzeu 1-3, 3DVD kolekce
DVD A zase jsou tu Vánoce
Hop DVD
Nové

Hop DVD

Univerzita pro příšerky DVD
Monstra vs. Vetřelci DVD
Amazing Spider-Man DVD
DVD Táto, mámo proč?
DVD Ovečka Shaun ve filmu

Kategorie