Zobrazit přihlášovací formulář

Zhubněte jednou provždy - nové vydání

Administrace

Zhubněte jednou provždy - nové vydání

270 Kč 299 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 59 Kč
Autor: Antónia Mačingová 21 x 15cm,208 stran,vázaná Nové vydání-duben 2015 Každé přijaté sousto rozhoduje o našem budoucím zdraví, pocitech, vzhledu. Stejně tak naše současné zdraví, pocit y a vzhled jsou následkem předcházejícího způsobu…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 7. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Zhubněte jednou provždy - nové vydání

270 Kč
  • Popis zboží
Autor: Antónia Mačingová

21 x 15cm,208 stran,vázaná

Nové vydání-duben 2015

Každé přijaté sousto rozhoduje o našem budoucím zdraví, pocitech, vzhledu. Stejně tak naše současné zdraví, pocit y a vzhled jsou následkem předcházejícího způsobu stravování a př ístupu k sobě samému… Říká se, že láska léčí a uzdravuje, dělejme tedy všechno s největší láskou, jakou momentálně můžeme dát sobě a okolí, a i z našeho jídla se stane ten nejúžasnější lék.
Mgr. Antónia Mačingová žije na Slovensku, v Košicích. Vystudovala UPJŠ, odbor andragogika, a již několik let se zabývá účinkem stravy na lidský organismus, jejím ozdravujícím a očistným efektem. Často pořádá na toto téma přednášky a školení. Ve svých knihách se jednoduchou formou snaží přiblížit způsob, který odbourává mýtus o tom, že se lze podkožního tuku zbavit pouze snižováním množství přijaté stravy. Publikovala v několika časopisech pro ženy, občasnicích zdravotních pojišťoven, je častým hostem televizního vysílání na Slovensku.
  • 12. 3. 2018, 8:58

  • Zobrazení

    32

  • Oblíbené

    0

Kategorie