Zobrazit přihlášovací formulář

Kuchyňská mísicí baterie

Administrace

Kuchyňská mísicí baterie

1 399 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 89 Kč
... zajímavá kuchyňská baterie podtrhne interiér kuchyně. Funkce redukce průtoku vody při zachování tlaku, šetří vodu a energii. Vložka s tvrdými, odolnými keramickými kroužky, dobře absorbují tření, které vzniká při regulaci teploty vody. Vysoká hubice,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kuchyňská mísicí baterie

1 399 Kč
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
  • Popis zboží
... zajímavá kuchyňská baterie podtrhne interiér kuchyně. Funkce redukce průtoku vody při zachování tlaku, šetří vodu a energii. Vložka s tvrdými, odolnými keramickými kroužky, dobře absorbují tření, které vzniká při regulaci teploty vody. Vysoká hubice, praktická při mytí velkých hrnců atd. Chromovaná mosaz, povrch je velice odolný a snadno se čistí. Nové, originálně balené zboží. Ihned k odeslání !

*************************************

Užitečné informace: Splňuje evropské normy. Kuchyňskou mísicí baterie lze použít u vysokotlakých systémů. Testována pro zvládnutí tlaku do 10 barů (1000 kPa). Doporučený tlak: 1,0 - 5,0 barů (1000 kPa - 500 kPa). Včetně propojovacích hadic s přípojkou 3/8 palce. Délka: 35 cm. Pro připevnění k 35 mm otvoru s max. tloušťkou 70 mm dřezu/pracovní desky. Max. teplota systému s horkou vodou: 80°C/176°F. Pokud si s instalováním nevíte rady, kontaktujte odborníka. Instalace by měla proběhnout v souladu s platnými předpisy, které se týkají staveb a instalatérství.

*************************************

Návod na údržbu:
Snadná údržba, otřete do čista měkkým hadříkem namočeným ve vodě a jemným prostředkem na mytí nádobí nebo mýdlem. Osušte čistou textilií. Nikdy nepoužívejte prášek na drhnutí, ocelovou vlnu nebo prostředek, který rozpouští vápník, je kyselý nebo obsahuje alkohol či abrasivní složky.

*************************************

Materiál:
mosaz, pochromováno

*************************************
  • Značka

    IKEA

  • Velikost

    L

  • Rozměry

    Výška: 30 cm

  • 19. 6. 2023, 22:36

  • Zobrazení

    178

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

ČERNÝ KOVOVÝ STOJAN na talíře
HMOŽDÍŘ na bylinky či koření ...
BÍLÝ příborník / organizér 31x50 cm
HMOŽDÍŘ na bylinky či koření ...

Kategorie