Zobrazit přihlášovací formulář

Hubnutí je RADOST - Emulips XXL - Pošta 0kč!

Administrace

Hubnutí je RADOST - Emulips XXL - Pošta 0kč!

750 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 5 uživatelů
Více než 30 let jsem měl problémy se zažíváním, s dvanácterníkovým vředem a pohybovým ústrojím pro moji nadváhu. I přes velkou snahu zhubnout se vždy projevil "jo-jo efekt". Když jsem začal používat výrobky OKG, zejména Emulips, vážil jsem 95 Kg. Po 7…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 5. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Hubnutí je RADOST - Emulips XXL - Pošta 0kč!

750 Kč
  • Popis zboží
Více než 30 let jsem měl problémy se zažíváním, s dvanácterníkovým vředem a pohybovým ústrojím pro moji nadváhu. I přes velkou snahu zhubnout se vždy projevil "jo-jo efekt". Když jsem začal používat výrobky OKG, zejména Emulips, vážil jsem 95 Kg. Po 7 měsících má váha klesla na 77 Kg. Za 9 měsíců jsem celkem 32 Kg! Díky Emulipsu jsem dnes naprosto bez problémů a cítím se fantasticky! Oldřich R., Brno

Zatím mám o jednu velikost méně, tak jsem spokojená!Petra K.

Emulips XXL (115ml) je 100% přírodní doplněk stravy, který usnadňuje štěpení a trávení tuků, postupně upraví metabolismus tuků a následně přispěje, zdravě a bezpečně, k úbytku nadbytečných kilogramů (a především centimetrů na objemu) u vysokého procenta lidí - protože právě porucha metabolismu tuků je velmi častou příčinou nadváhy.

Emulips také upraví zažívání, vysoký krevní tlak a cholesterol. Pomáhá udržovat plně funkční žlučník. Do značné míry podporuje zažívání a významně odlehčuje trávicímu traktu po požití tučných jídel.

Je obohacen zvýšenou hladinou vitamínu E - důležitého antioxidantu.
Při pravidelném používání podporuje udržování zdravého stavu a funkce srdce a cév - příznivě působí proti kornatění cév. Při pravidelném používání také stimuluje obranyschopnost organismu a příznivě působí na nervovou soustavu.

Možnost slevy 40-50%! Poradenství ZDARMA!
Nezávislý poradce, Petra Slámová, (reg.č.03-003322)
  • 15. 4. 2017, 11:05

  • Zobrazení

    15

  • Oblíbené

    0

Kategorie