Zobrazit přihlášovací formulář

Vitamíny,minerály nejen pro děti! Factor Base KIDS

Administrace

Vitamíny,minerály nejen pro děti! Factor Base KIDS

705 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 0 Kč
Moje dcera (15 let) dostala rýmu. Vždycky z toho měla druhý den obrovskou rýmu, musela si kapat do nosu, k tomu se přidal kašel a aspoň dva dny jsem ji nechávala doma. Teď jsem už měla doma Factor Base Kids a tak jsem ho hned vyzkoušela. Brala 4 tablety…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 5. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Vitamíny,minerály nejen pro děti! Factor Base KIDS

705 Kč
  • Popis zboží
Moje dcera (15 let) dostala rýmu. Vždycky z toho měla druhý den obrovskou rýmu, musela si kapat do nosu, k tomu se přidal kašel a aspoň dva dny jsem ji nechávala doma. Teď jsem už měla doma Factor Base Kids a tak jsem ho hned vyzkoušela. Brala 4 tablety denně a víte co? Po 5 dnech nebylo po rýmě ani po ničem jiném ani památky. A to zrovna dělala přijímačky. Nemusela jsem ji nechat doma, přijímačky zvládla a nemusela si ani kapat do nosu. Prostě nic, jen FBK. Malá (16 měsíců) chytla rýmu od ní - a víte, jak to s prcky chodí. Hned se jim k tomu přidají teploty. Tak jsem jí dala půlku tabletky ráno a půlku večer. Sice se píše od 3 let, ale já to riskla. Perfektní práce OKG!!! Malá neměla ani teploty a do týdne byla zdravá jako rybka. Jen jednu noc se mi budila kvůli té rýmě a trochu i kašlík. Jinak v pohodě. Už jiné vitamíny nechci :o). Díky, díky, díky.
Patricie B., Dobruška

-ŽVÝKACÍ TABLETY s jablkovou příchutí, nejen pro naše děti, určený především k doplnění VITAMÍNŮ a MINERÁLŮ do organismu a k posílení OBRANYSCHOPNOSTI

- je vhodný při INFEKČNÍCH onemocněních a na POSÍLENÍ IMUNITY
- působí příznivě při NACHLAZENÍ, pomůže při ZVÝŠENÉ teplotě, začínající RÝMĚ, KAŠLI a při následné REKONVALESCENCI apod.
- vhodný také při STRESU, DEPRESÍCH a zvýšené ZÁTĚŽI kladené na organismus
- má blahodárný vliv na ZDRAVÍ KOSTÍ a ZUBŮ a je také účinnou PREVENCÍ OSTEOPORÓZY.
- působí jako ANTIOXIDANT
- obsahuje BETAGLUKANY, které napomáhají při potížích s pravidelným VYPRAZDŇOVÁNÍM,, pomalým METABOLISMEM HEMEROIDY i PROSTATICKÝMI potížemi.Vhodné také pro ASTMATIKY a ALERGIKY i diabetiky!

Betaglukany příznivě ovlivňují hladinu CUKRU v krvi.

Možnost slevy 40-50%!Poradenství zdarma!
Nezávislý poradce, Petra Slámová(03-003322)
  • 17. 4. 2017, 8:36

  • Zobrazení

    25

  • Oblíbené

    0

Kategorie