Zobrazit přihlášovací formulář

EKZÉM ZMIZEL BEZE STOPY! Pošta 0kč!

Administrace

EKZÉM ZMIZEL BEZE STOPY! Pošta 0kč!

Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Tomášek trpěl atopickým ekzémem. Začali jsme dávkovat 1 tobolku Factoru Base a 2x denně OK Omegu+. Ekzém sice začal ustupovat z pusinky, kde byl nejvíce rozšířený, ale postupně se začala tvořit místa na tělíčku a z toho jsme byli nešťastní. Zvýšili jsme…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 5. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

EKZÉM ZMIZEL BEZE STOPY! Pošta 0kč!

  • Popis zboží
Tomášek trpěl atopickým ekzémem. Začali jsme dávkovat 1 tobolku Factoru Base a 2x denně OK Omegu+. Ekzém sice začal ustupovat z pusinky, kde byl nejvíce rozšířený, ale postupně se začala tvořit místa na tělíčku a z toho jsme byli nešťastní. Zvýšili jsme tedy dávku Factoru Base na 2 tobolky a OK Omegu+ na 3x denně a postižená místa natírali častěji a čekali jsme. Po měsíci užívání těchto 2 přípravků došlo k mnohonásobnému zlepšení. Už za 1 měsíc byl Tomášek bez ekzému - a to jsme s ním bojovali již víc než půl roku! Vyplatilo se vydržet a nevzdávat se. Dana K., Děčín

Moje vnučka Kristýnka (5 let) se několik let trápila se svědivým ekzémem, který měla rozškrabaný až do krve. Dávala jsem jí OK Factor Base a OK Omega+ vnitřně a Omegou jsem jí potírala a do 2 měsíců byl ekzém pryč. A je to již rok a vnučka je bez potíží.

OKG Factor base významně napomůže detoxikaci Vašeho organismu. S vysokou účinností do své struktury vyvazuje celou škálu toxinů vnějšího i vnitřního původu (např. mykotoxiny z potravin napadených plísněmi nebo vyrobených ze závadných surovin, endotoxiny - "vnitřní" jedy produkované nežádoucí střevní mikroflorou apod.). Přítomnost těchto toxinů v trávicím traktu způsobuje snížení imunity.(900kč)

OK Omega plus je doplněk stravy pro zdravé srdce a cévní soustavu - exklusivní směs vysoce čistých rostlinných olejů s blahodárnými a revitalizujícími účinky vyrobená z vybraných druhů pupalkového, brutnákového a řepkového oleje obohacená vitamínem E. Podpoří revitalizační procesy a přispěje k žádoucí kvalitě a pěknému vzhledu Vaší kůže, nehtů i vlasů. (930kč)

Možnost slevy 40-50%! Poradenství ZDARMA!

Nezávislý poradce,
Petra Slámová(03-003322)
  • 14. 4. 2017, 21:27

  • Zobrazení

    12

  • Oblíbené

    0

Kategorie