Zobrazit přihlášovací formulář

Sestře se podařilo otěhotnět !Ok Tau + Pošta 0kč!

Administrace

Sestře se podařilo otěhotnět !Ok Tau + Pošta 0kč!

960 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
Sestra nemohla dlouho otěhotnět a od února bere Ok Tau + a Emulips a je těhotná!!!!!!!!!!!!!!!děkuji za tak úžasné produkty :) Míša P., Jablonec nad N. Já se podělím o svou osobní zkušenost: Nedařilo se mi otěhotnět, užívala jsem od listopadu forte,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 5. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sestře se podařilo otěhotnět !Ok Tau + Pošta 0kč!

960 Kč
  • Popis zboží
Sestra nemohla dlouho otěhotnět a od února bere Ok Tau + a Emulips a je těhotná!!!!!!!!!!!!!!!děkuji za tak úžasné produkty :) Míša P., Jablonec nad N.

Já se podělím o svou osobní zkušenost: Nedařilo se mi otěhotnět, užívala jsem od listopadu forte, ale pořád nic. V únoru jsem začala užívat Tau a cca po 10 dnech užívání jsem otěhotněla. Takže jsem nejštastnější na světě a miluju Tau !!!!!!!!!!! Měla jsem problémy i před Nellinkou a to skončilo 2 lapadoskopiema během týdne, takže tohle je úžasný průběh. Zuzka M., Nový Bydžov

OK Tau+ je čistě přírodní směs rostlinných olejů pro funkční vylučovací systém.
Obsahuje ostropestřec mariánský, který přispěje k pročištění Vašeho organismu, k revitalizaci jaterní tkáně, posílí funkci jater Stimuluje zažívací procesy - usnadňuje trávení.

Přispěje k udržování žádoucího stavu srdce a cév – ostropestřec příznivě působí na stav a funkci srdce. Světlice jako jedna z účinných složek OK Tau brání tvorbě tukových tkání, stimuluje růst svalů.
OK Tau+ má díky přítomnosti vitamínu E má antioxidační účinky - chrání Váš organismus před působením nebezpečných kyslíkových radikálů.

Možnost slevy 40-50%!
Pošta + poradenství ZDARMA

Nezávislý poradce, Petra Slámová (reg.č.03-003322)
  • 15. 4. 2017, 11:05

  • Zobrazení

    7

  • Oblíbené

    0

Kategorie