Zobrazit přihlášovací formulář

Překyselení organismu? Špatné klouby? Ok Beta +

Administrace

Překyselení organismu? Špatné klouby? Ok Beta +

990 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
Po prodělaném zánětu v kyčli (před pár lety) jsem trpěla bolestí v obou kyčlích vždy při změně počasí nebo po větší námaze. Letos v lednu jsem začala užívat OK Betu+ a do 3 dnů bylo po bolesti. Po využívání jednoho balení OK Bety+ spolu s OK Gamou+ jsem…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 5. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Překyselení organismu? Špatné klouby? Ok Beta +

990 Kč
  • Popis zboží
Po prodělaném zánětu v kyčli (před pár lety) jsem trpěla bolestí v obou kyčlích vždy při změně počasí nebo po větší námaze. Letos v lednu jsem začala užívat OK Betu+ a do 3 dnů bylo po bolesti. Po využívání jednoho balení OK Bety+ spolu s OK Gamou+ jsem si uvědomila, že už mě nebolívají ani při změně počasí. Řekla bych, že mé klouby už jsou bez problémů díky těmto výrobkům OKG. Jitka W., Žďár nad Sázavou

OK Beta plus je 100% přírodní doplněk stravy pro podporu kloubů - směs k přípravě nápoje s blahodárnými a revitalizujícími účinky vyrobená z pečlivě vybraných ingrediencí té nejvyšší kvality.

Vlivem jednostranné námahy kloubů, přetěžování, nadváhy, věku kloubní chrupavka degeneruje. OK Beta+, díky svému jedinečnému složení, obsahuje látky, které jsou součástí základní struktury chrupavky, dále látky, které zabezpečují její pružnost a především blokuje aktivitu enzymů, které narušují její strukturu. OK Beta+ tedy hraje zásadní roli v reparaci a regeneraci kloubů.

OK Beta+ je zdrojem organicky vázaného vápníku (Ca). Díky své unikátní vazbě má nejvyšší vstřebatelnost! OK Beta+ hraje pozitivní roli nejen ve zpevňování kostí, ale zároveň také v udržování acidobazické rovnováhy a účasti na svalové kontrakci, včetně srdeční činnosti. Kromě jiného také zabrání tvorbě ledvinových kamenů.

Možnost nákupu se slevou 40-50%.
Poradenství ZDARMA!

Nezávislý poradce, Petra Slámová (reg.č.03-003322)
  • 17. 4. 2017, 8:36

  • Zobrazení

    11

  • Oblíbené

    0

Kategorie