Zobrazit přihlášovací formulář

Zdravé hubnutí i pro kojící maminky! Emulips anýz!

Administrace

Zdravé hubnutí i pro kojící maminky! Emulips anýz!

375 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 7 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
Mně zbyly jen 3kilíčka po porodu, která šla s Emulipsem krásně dolů. Navíc se mi upravilo trávení. Už třetí den jsem měla více mlíčka pro malou, protože Emulips anýz také podporuje tvorbu mlíčka. Hlavně ale Emulips pomohl miminku s kolikou!:o) Emulips…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 5. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Zdravé hubnutí i pro kojící maminky! Emulips anýz!

375 Kč
  • Popis zboží
Mně zbyly jen 3kilíčka po porodu, která šla s Emulipsem krásně dolů. Navíc se mi upravilo trávení. Už třetí den jsem měla více mlíčka pro malou, protože Emulips anýz také podporuje tvorbu mlíčka. Hlavně ale Emulips pomohl miminku s kolikou!:o)

Emulips je čistě přírodní výrobek na olejové bázi, který Vám napomůže upravit trávení, vyprazdňování, metabolismus. Příjemný vedlejší efekt Emulipsu je úprava váhy.

Dále Emulips ochrání Váš organismus před působením nebezpečných kyslíkových radikálů (způsobujích stárnutí a vznik chronických zánětů a rakoviny) a podpoří zdravý stav a funkci srdce a cév, upravý zažívání, vysoký krevní tlak a cholesterol.

Jaké jsou Vaše zkušenosti s Emulipsem Anýzem?
Jsem kojící maminka a naše Nellinka už konečně díky kapičkám s anýzem netrpí na prdíky. Jolana V.

Mam dole 3 kg za měsíc a hlavně jsou i docela znát centimetry, přes zadek 4cm dole, přes boky 2 cm a hlavně nemám problém s vyprazdňováním, takže jsem opravdu spokojená. Magda L.

Zkušenost mé zákaznice: Musím s radostí přiznat, že Emulips opravdu funguje. Užívám Emulips 3x denně 10 kapek (občas zapomenu:( necítím se nafouklá a hlavně - v úterý to bude 9 týdnů, co jsem po porodu a mám 16 kg dole. A další kila jdou ještě dolů. Což je paráda:)) Takže Emulips mohu jenom doporučit:) Iveta Ž.

Emulips 50ml obsahuje 100 dávek, vydrží až na 3 měsíce!
Možnost zakoupit výhodnější balení 115ml(15ml zdarma) za 750kč!

Poradenství ZDARMA! Možnost slevy 40-50%!

Nezávislý poradce, Petra Slámová (03-003322)
  • 14. 4. 2017, 21:27

  • Zobrazení

    18

  • Oblíbené

    0

Kategorie