Zobrazit přihlášovací formulář

Ok Balsam - Strupy, jizvy - regenerace kůže

Administrace

Ok Balsam - Strupy, jizvy - regenerace kůže

600 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Moje mamka měla popraskané paty a mastičky moc nezabíraly. Během dvou týdnů používání OK Balsamu má paty skoro zahojené a je moc spokojená. Doporučujeme! OK Balsam u nás "jede" každý den v zimě. Mažeme rtíky všichni, když jsou od zimy a větru praskavé, a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 5. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Ok Balsam - Strupy, jizvy - regenerace kůže

600 Kč
  • Popis zboží
Moje mamka měla popraskané paty a mastičky moc nezabíraly. Během dvou týdnů používání OK Balsamu má paty skoro zahojené a je moc spokojená. Doporučujeme! OK Balsam u nás "jede" každý den v zimě. Mažeme rtíky všichni, když jsou od zimy a větru praskavé, a díky balsamku máme pusinky k zulíbání :o). Lýdie E., Tanvald

OK Balsam je vyráběn v malých sériích klasickými postupy v přísně sledovaných šaržích dle osvědčené původní receptury ze 17. století s využitím poznatků nejnovějších vědeckých výzkumů.

Je vyroben extrakcí 16ti druhů sušených bylin (aloe, kafr, pupava, šafrán, citvar, kurkuma, hořec, heřmánek, jalovec, mana, máta, myrha, reveň, sena, šalvěj, kozlík) v přírodním kvasném lihu nejvyšší kvality a následným spojením s kvalitním vepřovým sádlem, obohacený o vitamín E.

OK Balsam Vám zklidní podrážděnou pokožku (při svědění, po štípnutí hmyzu, po holení apod.) a výrazně v ní stimuluje revitalizační procesy (např. při odřeninách či popáleninách). Je vhodný především na suchou pokožku, zvláčňuje strupy. OK Balsam Vám uleví při unavených a namožených svalech, podpoří funkci kloubů. Urychlí vstřebávání modřin, osvědčuje se i při zhmožděninách. Napomůže k odstraňování bradavic, kuřích ok, mozolů a proleženin, jizev, ... Je Vaší osobní lékárničkou!

Možnost slevy 40-50% - poradenství a pošta ZDARMA.
Petra Slámová, Nezávislý poradce (03-003322)
  • 17. 4. 2017, 8:36

  • Zobrazení

    11

  • Oblíbené

    0

Kategorie