Ošatka oválná na kynutí těsta 1,5 kg
Administrace
Ošatka oválná na kynutí těsta 1,5 kg
229 Kč
Zaujalo 8 uživatelů
Doprava:
od 0 Kč
Tradiční Pekařská ošatka je pletená z přírodního proutí. Vine se mokrá a postupně sesychá, proto mezi proutky vznikají mezery. Nejsou vůbec na závadu, právě naopak. Za prvé dávají bochníku krásnou strukturu a za druhé umožňují proudění vzduchu ke…
Ošatka oválná na kynutí těsta 1,5 kg
229 Kč
Poslat dotaz
- Popis zboží
Tradiční Pekařská ošatka je pletená z přírodního proutí. Vine se mokrá a postupně sesychá, proto mezi proutky vznikají mezery. Nejsou vůbec na závadu, právě naopak. Za prvé dávají bochníku krásnou strukturu a za druhé umožňují proudění vzduchu ke kynoucímu těstu. Ošatka je spojována hřebíkem, který proutkem pronikne pomalu a nerozlomí ho. Na rozdíl od ošatek z jiných materiálů má proutěná příjemnou vůni. Stačí ji jen vysypat moukou.
Celoproutěná kulatá ošatka je spojovaná zdravotně nezávadnými hřebíky a pletena spirálovou technikou. Pekařská ošatka na kynutí dodá bochníkům přirozený tvar a hezký žebrovaný reliéf na povrchu kůrčičky. K tradičnímu kynutí těsta proto použijte produkt Pekařská ošatka kulatá na kynutí.
Rozměry: límec ošatky 44 x 13,5 cm, dno ošatky 36 x 6 cm.
UPOZORNĚNÍ: nikdy nepoužívejte ošatku přímo k pečení chleba, ošatka je určena ke správnému provzdušněnému kynutí chlebového či jiného těsta do požadovaného oválného tvaru.
Doporučujeme: před prvním použitím vysypat ošatku moukou nebo vystlat pomoučenou utěrkou. Ošatku nenamáčet. Po použití nechat důkladně vyschnout a nasucho vykartáčovat.
Vyrobeno ručně v malé české firmě.
Celoproutěná kulatá ošatka je spojovaná zdravotně nezávadnými hřebíky a pletena spirálovou technikou. Pekařská ošatka na kynutí dodá bochníkům přirozený tvar a hezký žebrovaný reliéf na povrchu kůrčičky. K tradičnímu kynutí těsta proto použijte produkt Pekařská ošatka kulatá na kynutí.
Rozměry: límec ošatky 44 x 13,5 cm, dno ošatky 36 x 6 cm.
UPOZORNĚNÍ: nikdy nepoužívejte ošatku přímo k pečení chleba, ošatka je určena ke správnému provzdušněnému kynutí chlebového či jiného těsta do požadovaného oválného tvaru.
Doporučujeme: před prvním použitím vysypat ošatku moukou nebo vystlat pomoučenou utěrkou. Ošatku nenamáčet. Po použití nechat důkladně vyschnout a nasucho vykartáčovat.
Vyrobeno ručně v malé české firmě.
-
Značka
-
1. 6. 2017, 21:54
-
Zobrazení
42
-
Oblíbené
0