Zobrazit přihlášovací formulář

Inzerát, který se pokoušíte rezervovat nebyl nalezen.

Ošatka oválná na kynutí těsta 1,5 kg

Administrace

Ošatka oválná na kynutí těsta 1,5 kg

229 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 8 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
Tradiční Pekařská ošatka je pletená z přírodního proutí. Vine se mokrá a postupně sesychá, proto mezi proutky vznikají mezery. Nejsou vůbec na závadu, právě naopak. Za prvé dávají bochníku krásnou strukturu a za druhé umožňují proudění vzduchu ke…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 2. 3. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Ošatka oválná na kynutí těsta 1,5 kg

229 Kč
  • Popis zboží
Tradiční Pekařská ošatka je pletená z přírodního proutí. Vine se mokrá a postupně sesychá, proto mezi proutky vznikají mezery. Nejsou vůbec na závadu, právě naopak. Za prvé dávají bochníku krásnou strukturu a za druhé umožňují proudění vzduchu ke kynoucímu těstu. Ošatka je spojována hřebíkem, který proutkem pronikne pomalu a nerozlomí ho. Na rozdíl od ošatek z jiných materiálů má proutěná příjemnou vůni. Stačí ji jen vysypat moukou.
Celoproutěná kulatá ošatka je spojovaná zdravotně nezávadnými hřebíky a pletena spirálovou technikou. Pekařská ošatka na kynutí dodá bochníkům přirozený tvar a hezký žebrovaný reliéf na povrchu kůrčičky. K tradičnímu kynutí těsta proto použijte produkt Pekařská ošatka kulatá na kynutí.
Rozměry: límec ošatky 44 x 13,5 cm, dno ošatky 36 x 6 cm.
UPOZORNĚNÍ: nikdy nepoužívejte ošatku přímo k pečení chleba, ošatka je určena ke správnému provzdušněnému kynutí chlebového či jiného těsta do požadovaného oválného tvaru.
Doporučujeme: před prvním použitím vysypat ošatku moukou nebo vystlat pomoučenou utěrkou. Ošatku nenamáčet. Po použití nechat důkladně vyschnout a nasucho vykartáčovat.
Vyrobeno ručně v malé české firmě.
  • 1. 6. 2017, 21:54

  • Zobrazení

    42

  • Oblíbené

    0

Kategorie