Zobrazit přihlášovací formulář

Dárková sada LEMON

Administrace

Dárková sada LEMON

148 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
Nevšední Dárková sada Lemon. Dárková sada LEMON obsahuje vynikající džem Limetka s citrónem a aromatický čaj Limetka s citrónem. Džem je vyroben z prvotřídních citrónů a limetek v tradiční skotské firmě. Čerstvé ovoce se pozvolna vaří na měděných pánvích…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 2. 3. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dárková sada LEMON

148 Kč
  • Popis zboží
Nevšední Dárková sada Lemon. Dárková sada LEMON obsahuje vynikající džem Limetka s citrónem a aromatický čaj Limetka s citrónem. Džem je vyroben z prvotřídních citrónů a limetek v tradiční skotské firmě. Čerstvé ovoce se pozvolna vaří na měděných pánvích v páře, bez pokliček. Konečný produkt si tak zachovává svou nezaměnitelnou chuť i vůni a je stejně tak chutný, jako zavařeniny domácí. Čaj Limetka s citrónem je přirozeně bezkofeinový, bez přídavku cukru, umělých barviv a aromat. Oba výrobky jsou vkusně zabaleny v kartonové krabičce. Potěšte své blízké překvapením, které se skrývá v produktu Dárková sada LEMON.
Džem Limetka s citrónem. Složení: cukr, limetková šťáva (2 1%), citrónové kousky (4 %), regulátor kyselosti : citronan sodný, želatinační činidlo: ovocný pektin, citrónový olej.
Čaj Limetka s citrónem. Složení: jablečná dužina, aromatické látky, borůvkové listí, kyselina citrónová, citrónová kůra (5 %), citrónová tráva, pražený čekankový kořen, plod šípku, limetová šťáva (1,3 %).
Obsah: čaj 20 sáčků/40 g, džem: 340 g
Vyrobeno ve Velké Británii.
  • 12. 3. 2017, 21:56

  • Zobrazení

    14

  • Oblíbené

    0

Kategorie