Zobrazit přihlášovací formulář

LEGO DUPLO 10539 Pirát Jake, Závody na pláži

Administrace

LEGO DUPLO 10539 Pirát Jake, Závody na pláži

499 Kč 699 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 4 uživatele
Rezervace
Stavebnice LEGO DUPLO 10539 Pirát Jake, Závody na pláži Dejte si závod kolem ostrova Země Nezemě. Použijte všechny kostky LEGO DUPLO a postavte nejlepší plachtou poháněné závodní vozítko pro kapitána Hooka a Skullyho, pak na ně naskočte a připravte se ke…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 23. 3. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LEGO DUPLO 10539 Pirát Jake, Závody na pláži

499 Kč
  • Popis zboží
Stavebnice LEGO DUPLO 10539 Pirát Jake, Závody na pláži
Dejte si závod kolem ostrova Země Nezemě. Použijte všechny kostky LEGO DUPLO a postavte nejlepší plachtou poháněné závodní vozítko pro kapitána Hooka a Skullyho, pak na ně naskočte a připravte se ke startu. Kdo přejede cílovou čáru jako první a vyhraje trofej? Tato skvělá stavebnice značky LEGO DUPLO Jake a piráti ze Země Nezemě umožní vám a vašemu dítěti tvořit a hrát si v úžasném, dobrodružném světě pirátů. Sada obsahuje DUPLO figurky kapitána Hooka a Skullyho.

Stavebnice LEGO DUPLO jsou určeny pro ty nejmenší stavitele. Vyznačují se menším počtem skládaných dílků a zároveň větší velikostí kostek, aby se dobře stavěly. Stavebnice Lego rozvíjí kreativitu, jemnou motoriku i představivost dětí a řadí se mezi jednu z nejoblíbenějších dětských her.
Parametry a specifikace
Doporučený věk od 2 let
Počet kostiček 37
  • 2. 11. 2018, 19:33

  • Zobrazení

    105

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Interaktivní teletubbies 42 cm

Kategorie