Zobrazit přihlášovací formulář

Zvlhčovač vzduchu - Lanaform Vapo Lux LA 12010300

Administrace

Zvlhčovač vzduchu - Lanaform Vapo Lux LA 12010300

599 Kč 3 199 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
včetně krabice a návodu. dálkové ovládání nefunguje, ale páru chrlí bez problému, Objem 6l. Skvělé do paneléku a do suchých prostor, kde se v zimě hodně topí. Bez vady, jen na straně lehce zažloutlé od sluníčka (měli jsme u okna) a unvitř je vidět…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 9. 4. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Zvlhčovač vzduchu - Lanaform Vapo Lux LA 12010300

599 Kč
  • Popis zboží
včetně krabice a návodu. dálkové ovládání nefunguje, ale páru chrlí bez problému, Objem 6l. Skvělé do paneléku a do suchých prostor, kde se v zimě hodně topí. Bez vady, jen na straně lehce zažloutlé od sluníčka (měli jsme u okna) a unvitř je vidět používání na kamínku a plíšku - viz fotky. Jedná se jen o kosmetické změny, jinak plně funční. PC:3.199,-

od výrobce popis:
Zvlhčovač vzduchu na bázi studené páry Vapolux vám pomůže v boji se suchým vzduchem a relativní vzdušnou vlhkost zvýší a podpoří zdraví rodiny.

Digitální ultrazvukový zvlhčovač vzduchu Vapo Lux LA12 0103 00 od firmy Lanaform s moderním designem. Dálkové ovládání s LCD displejem a indikací prázdného zásobníku vody. Nemusíte vstávat z pohovky, když chcete ovládat přístroj. Rozsah vlhkosti se pohybuje mezi 20–90 % po 5 %, obsah nádrže na 6 litrů. Provoz lze libovolně nastavit na 2, 4, 8 a 12 hodin nebo když si budete přát, tak si nastavíte nepřetržitý provoz. Tento L79530 Vapo Lux zvlhčovač je vybaven digitálním ovladáním – kontrola mikropočítačem. Provoz pracuje v příjemné tichosti a je energeticky nenáročný. Disponuje ionizátorem vzduchu, což vzduch krásně osvěží a působí na tělo velice vitálně. Součástí balení je čisticí kartáček a dálkové ovládání. K tomuto zvlhčovači Vapo Lux lze dokoupit Ionizační stříbrnou tyčinku proti bakteriím.

Zvlhčovač vzduchu na bázi studené páry Vapolux od společnosti Lanaform byl speciálně navržen k udržení správné úrovně relativní vzdušné vlhkosti pro blaho celé rodiny. S pomocí vápenného filtru pro sanaci vody vám napomůže v boji se suchým vzduchem, zvýší počet iontů ve vzduchu, které bojují se škodlivými účinky suchého vzduchu.

Produkuje negativní ionty, které odstraňují částice pylu a prachu obsažené v místnosti a pročišťuje vzduch.
  • Značka

    LANAFORM

  • Rozměry

    nádržka na 6l Rozměry : 30 x 22 x 36 cm

  • 9. 12. 2019, 15:06

  • Zobrazení

    22

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie