Zobrazit přihlášovací formulář

Dámská pašmína květ lilie - oranžová mrkvová

Administrace

Dámská pašmína květ lilie - oranžová mrkvová

239 Kč 420 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 69 Kč
Stoklasa Dámská pašmína - pašmínová šála - květ lilie - oranžová mrkvová Popis zboží Šála Pashmina je decentní a luxusně vyhlížející. Dominantu tvoří velký stylizovaný květ na každém jejím konci. Šála měří téměř dva metry, proto poskytuje široké…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 9. 2. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dámská pašmína květ lilie - oranžová mrkvová

239 Kč
  • Popis zboží
Stoklasa Dámská pašmína - pašmínová šála - květ lilie - oranžová mrkvová

Popis zboží

Šála Pashmina je decentní a luxusně vyhlížející. Dominantu tvoří velký stylizovaný květ na každém jejím konci. Šála měří téměř dva metry, proto poskytuje široké možnosti při nošení. Její konce jsou ozdobeny třásněmi. Šálu můžete nosit do práce i do společnosti, její elegantní vzhled váš outfit dokonale dozdobí.

Složení na štítcích na šále se liší, jedná se o složení 60% vlna, 40% polyester.

Co je pashmina?
Slovo pashmina pochází z perského výrazu pro vlnu. Na západě je pak pashmina známa jako vlna kašmírová. Jemná pashminová vlna je získávána z podkladu srsti himalájských koz, které jsou chovány polokočovnými pastevci. Tibetská náhorní plošina poskytuje produkci vlny v nejideálnějším prostředí, vlákno je mimořádně savé a velmi snadno schne. V posledních letech jsou pashminové šály v módě po celém světě nejen pro svou jedinečnou měkkost, hřejivost a dlouhou životnost, ale i pro výjimečnost a luxus, který poskytují.

Péče o pashminu:
Častým používáním pashminy její vlákno příjemně měkne. Údržba je velmi snadná. Protože chemické čistění by pashminu časem narušilo, doporučujeme ruční praní ve vlažné vodě s použitím jemného přírodního mýdla nebo šamponu. Pashminu proplachujte, dokud neodtéká čistá voda, a poté nechte dosucha odkapat, nikdy ne ale na přímém slunci. Pashminu neždímejte. Pokud je třeba ji vyžehlit, tak pouze přes vlhkou látku.

•Šířka: 70 cm
•Délka: 180 cm
•Délka třásní: 8 cm
  • Značka

    STOKLASA

  • Rozměry

    Velikost: 70 x 180cm Barva: oranžová mrkvová

  • 12. 12. 2016, 14:06

  • Zobrazení

    4

  • Oblíbené

    0

Kategorie