Zobrazit přihlášovací formulář

Náhrdelník Devoted 2 U Heart 27mm Crystal AB

Administrace

Náhrdelník Devoted 2 U Heart 27mm Crystal AB

299 Kč 429 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 49 Kč
Velikost kříšťálu : 27 mm. Srdce Devoted 2 You - srdce věnované Tobě - z designerské kolekce Swarovski Elements. Toto překrásné srdce Swarovski Devoted 2 You nese v překladu název Srdce věnované Tobě. Patří mezi romantické designerské novinky kolekce pro…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 9. 2. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Náhrdelník Devoted 2 U Heart 27mm Crystal AB

299 Kč
  • Popis zboží
Velikost kříšťálu : 27 mm. Srdce Devoted 2 You - srdce věnované Tobě - z designerské kolekce Swarovski Elements. Toto překrásné srdce Swarovski Devoted 2 You nese v překladu název Srdce věnované Tobě. Patří mezi romantické designerské novinky kolekce pro Jaro/Léto 2012. Je oslavou ohně vášně a má unikátní asymetrický tvar inspirovaný ohromující touhou.
Srdíčka z designerské kolekce Swarovski pro Jaro/Léto 2012 od vítězky soutěže Manish Arora z Delhi vypráví pravdivý a ucelený příběh lásky a reprezentují každou její emocionální fázi - od prvního vzplanutí vášně až po bolest způsobenou steskem po milované osobě.

Dodáváno s řetízkem o délce 50cm: ŘETÍZEK ROLO RHODIOVANÝ s americkým zapínáním, které je vykládané kamínky Swarovski Elements v barvě Crystal.
  • Značka

    SWAROVSKI ELEMENTS

  • Rozměry

    Velikost: přívěsek s řetízkem Barva: Crystal AB - křišťálová duhová

  • 27. 7. 2018, 12:07

  • Zobrazení

    4

  • Oblíbené

    0

Kategorie