Zobrazit přihlášovací formulář

FRANTIŠEK SRBEK *** STŘEPY NA SAMETU

Administrace

FRANTIŠEK SRBEK *** STŘEPY NA SAMETU

50 Kč 229 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 58 Kč
Ing. František Srbek CSc. - rodák z Rudolic u Mostu. Po ukončení vysokoškolských studií v Brně se vrátil do Mostu. Po krátkém působení na Chemických závodech v Záluží pracoval přes dvacet let v Severočeském hnědouhelném revíru, převážně na úseku…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 11. 5. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

FRANTIŠEK SRBEK *** STŘEPY NA SAMETU

50 Kč
  • Popis zboží
Ing. František Srbek CSc. - rodák z Rudolic u Mostu.

Po ukončení vysokoškolských studií v Brně se vrátil do Mostu. Po krátkém působení na Chemických závodech v Záluží pracoval přes dvacet let v Severočeském hnědouhelném revíru, převážně na úseku informačních technologií a automatizace. Při zaměstnání vystudoval technickou kybernetiku na elektrotechnické fakultě ČVUT v Praze. Na ČVUT zpracoval a obhájil svoji dizertační práci v oboru technická kybernetika.

Za své kritické postoje k událostem po listopadu 1989 a za své názory byl jako nadbytečný v roce 1991 propuštěn ze zaměstnání. Po dvou letech musel z existenčních důvodů z Mostu odejít.

Posledních dvacet let pracuje převážně v zahraničí jako nezávislý expert při projektování rozsáhlých informačních systémů. Zaměřuje se zejména na SAP systémy.

Ve své pozdní literární prvotině, v knize povídek, se vrací k některým událostem z minulosti. Do povídek, které vychází ze skutečných událostí, vkládá pasáže, které mají autobiografický charakter. Děj povídek a události v nich popsané, se vážou k rodnému městu Most. Na události se autor dívá s nadhledem a bere je z té humornější stránky. Je možné, že někteří čtenáři se v knize poznají.

Formát knihy A5, pevná vazba, 271 stran
  • 1. 2. 2021, 12:56

  • Zobrazení

    32

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Malý Copperfield
VODNICKÉ POHÁDKY
JAROMÍR SYPAL

VODNICKÉ POHÁDKY

HUBNEME S ROZUMEM TVOŘIVĚ
VESELÁ ZVÍŘÁTKA Z WINDOWCOLOR
ROBIN COOK *** ZNÁMKY ŽIVOTA ***
Už nechodím na nočník
92
Alois a Vilém Mrštík

Už nechodím na nočník

Maryša
Alois a Vilém Mrštík

Maryša

Beowulf
next rifle vel. 110
next tričko vel. 110
Červený top se srdíčkem :-)

Kategorie