Zobrazit přihlášovací formulář

Bavlněné povlečení Rosette bordó

Administrace

Bavlněné povlečení Rosette bordó

859 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 60 Kč
Bavlněné povlečení PROVENCE COLLECTION je vyrobeno z české tkaniny, která je charakteristická vysokou hustotou přízí a velmi kvalitním tiskem. Povlečení lze prát na 60°C.Složení povlečení: tkanina 100% bavlna - plátnová vazba Rozměr povlečení:…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 10. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Bavlněné povlečení Rosette bordó

859 Kč
  • Popis zboží
Bavlněné povlečení PROVENCE COLLECTION je vyrobeno z české tkaniny, která je charakteristická vysokou hustotou přízí a velmi kvalitním tiskem. Povlečení lze prát na 60°C.Složení povlečení: tkanina 100% bavlna - plátnová vazba

Rozměr povlečení: 140x200cm, 70x90cm

Teplota praní: 60°, prát naruby

Obsah balení: 1+1, 1ks povlaku na přikrývku + 1ks povlaku na polštář

Pro výrobu ložního povlečení PROVENCE COLLECTION jsme zvolili velice hustou tkaninu o plošné hmotnosti (gramáži) 145g/m2. Tato lůžkovina vyniká i svou jemností a příjemným omakem.
Povlečení PROVENCE COLLECTION je vždy vyrobeno s rozměrovou rezervou, kde po vyprání dojde ke sražení materiálu na délku 2 metry. Sráživost je charakteristickou vlastností bavlněných tkanin.
Ložní povlečení je vyrobeno standardně se zipovým uzávěrem, ale v případě potřeby si zákazník může zvolit knofkíkový uzávěr. Pro výrobu povlečení s knoflíkovým uzávěrem používáme nitěnné knoflíky, které jsou vhodné do mandlu.
Ložní povlečení PROVENCE COLLECTION je vyrobeno z velmi jemných tisků, které jsou sladěny do kombinace, s proužkem, puntíkem, uni nebo jiným drobným desénem.
Povlečení PROVENCE COLLECTION je díky své kvalitě a hustotě stálé po dlouhou dobu užívání. Pokud zákaznice hledá dlouhotrvající kvalitu, toto povlečení je přesně takové.
Povlečení je vhodné nejen na chatu a chalupu, ale i do moderního interiéru, protože desény jsou velmi jemné a nenaruší moderní design interiéru.
  • 27. 8. 2016, 13:32

  • Zobrazení

    3

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Nábytek do dětského pokoje

Kategorie