Zobrazit přihlášovací formulář

Estée Lauder Double Wear All-Day Glow BB makeup

Administrace

Estée Lauder Double Wear All-Day Glow BB makeup

169 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 3 uživatele
Rezervace
Doprava: od 60 Kč
Estée Lauder Double Wear All-Day Glow BB Hydratační makeup SPF 30/PA+++ Představujeme první projasňující, dlouho držící BB makeup od Estée Lauder. NOVÝ hydratační makeup Double Wear All-Day Glow BB Moisture Makeup SPF 30 +++ je perfektním přírůstkem do…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 11. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Estée Lauder Double Wear All-Day Glow BB makeup

169 Kč
  • Popis zboží
Estée Lauder Double Wear All-Day Glow BB Hydratační makeup SPF 30/PA+++

Představujeme první projasňující, dlouho držící BB makeup od Estée Lauder. NOVÝ hydratační makeup Double Wear All-Day Glow BB Moisture Makeup SPF 30 +++ je perfektním přírůstkem do rodiny makeupů, a to pokud hledáte jemné krytí nebo pomocníka mezi sezónami ročního období. Tento výjimečný nový makeup poskytuje pleti všechny benefity BB krému s konzistencí podobnou hydratační, jemné emulzi, která okamžitě projasní a zdokonalí přirozený podtón pleti a její barvu, zatímco jí dodává okamžitou celodenní zářivost, hydrataci a příjemný pocit.

Odhalujeme přirozenou, prozářenou a zdravou pleť pomocí lehkého, zvláčňujícího složení. Složení pracuje tak, že rozjasní, zdokonalí a vyrovná tón pleti, zatímco dodává hydrataci a široké spektrum UVA/UVB protekce. Jemná optika rozjasňují pleť a přidávají jas pro bezchybnou zdravou záři, která trvá až 8 hodin. Pleť nabíjející výtažek z perel – průsvitná, opalescenční slída – dodává pleti okamžitou zářivost a čistou, jasnou barvu plus pleť pokrytou leskem pro dokonalý bezchybný tón pleti. Pečlivě sestavná směs hydratačních ingrediencí, včetně kyseliny hyaluronové a glycerinu, poskytuje pleti výjimečný hydratační makeup.

K dostání v šesti odstínech, které vyhovují každému tónu pleti. Tento hydratační makeup je oftalmologicky a dermatologicky testován, neparfémovaný, bez oleje a je vhodný pro všechny typy pleti. Naneste na čistou pleť přes váš hydratační krém pomocí prstů nebo štětce na makeup od Estée Lauder.

Velikost: 7ml

Odstín: č.2

Skladem více kusů, ihned k dodání.
  • 11. 6. 2018, 14:27

  • Zobrazení

    149

  • Oblíbené

    0

Kategorie