Zobrazit přihlášovací formulář

Mind Master formule red

Administrace

Mind Master formule red

305 Kč 359 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Stres bezprostředně ovlivňuje naše tělesné pochody. Cítíte se unavení a vyčerpaní, nedokážete se pořádně soustředit? Mind Master je první produkt na světě, který všestranně odbourává stres! Představuje větší výdrž,vyšší výkon,více energie,...Váš…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 13. 1. 2016
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Mind Master formule red

305 Kč
  • Popis zboží
Stres bezprostředně ovlivňuje naše tělesné pochody. Cítíte se unavení a vyčerpaní, nedokážete se pořádně soustředit? Mind Master je první produkt na světě, který všestranně odbourává stres! Představuje větší výdrž,vyšší výkon,více energie,...Váš každodenní společník při práci, v domácnosti, při studiu,ve volném čase,při sportu apod.
Doporučené užívání: denně nalačno 80ml.
Složení: šťáva z koncentrátu z červených hroznů, Aloe Vera Barbadensis Miller Gel (USA/Mexiko, 36 %), voda, dextróza, stabilizátor (xanthan), směs extraktů (extrakt z hroznových semínek, extrakt ze zeleného čaje, extrakt z hroznových slupek s obsahem resveratrolu), L-karnitin, antioxidant (kyselina L-askorbová), koenzym Q10, směs vitamínů (thiamin, kyselina listová, vitamín B12, vitamín E), kyselící prostředek (kyselina citronová), železo(III)pyrofosfát, konzervační látka (sorbát draselný), sladidlo (steviolglykosidy), cholin, sodík, barvivo (chlorofyl).
  • Značka

    LR

  • Rozměry

    500 ml

  • 25. 2. 2018, 23:23

  • Zobrazení

    7

  • Oblíbené

    0

Kategorie