Zobrazit přihlášovací formulář

Dětské botičky ATTIPAS vel. 20 NOVÉ !!

Administrace

Dětské botičky ATTIPAS vel. 20 NOVÉ !!

399 Kč 479 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Rezervace
Doprava: od 0 Kč
Attipas Ballet Pink je chytrá obuv, která pomáhá a podporuje přirozenou chůzi. Jedná se o barefoot botičku, která je vhodná pro první krůčky malých miminek a dále pro kojence a batolata až do věku 3 let. Botička se navléká jako ponožka a dostanete je v…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dětské botičky ATTIPAS vel. 20 NOVÉ !!

399 Kč
  • Popis zboží
Attipas Ballet Pink je chytrá obuv, která pomáhá a podporuje přirozenou chůzi. Jedná se o barefoot botičku, která je vhodná pro první krůčky malých miminek a dále pro kojence a batolata až do věku 3 let. Botička se navléká jako ponožka a dostanete je v dárkové krabičce. Testováno v akreditované laboratoři, dle českých směrnic.

Barva - Bílá / růžová / šedá.

Velikost od výrobce uvedená 20 a vnitřní rozměr námi naměřený je 11,7 cm.
Tyto botičky máme dostupné ve vel. 20-22, vše najdete v dané velikosti.

Materiál - protiskluzová podrážka je ze 100%ího a netoxického silikonu, svršek je pak směsový materiál: 80% bavlna, 17% spandex, 2% pryžová vlákna a 1% polyuretanová vlákna.

Volnější špička obuvi nebrání zdravému stereotypu chůze a napomáhá aktivizaci krevního oběhu. Prodyšná podrážka, díky které dětská noha může dýchat a nezapařuje se. Dítko se při chůzi v této botičce cítí jako naboso, přičemž chůze a běh naboso má kladný vliv na celý organismus. Podrážka je měkká a neklouže a použité mateiály dělají obuv velice lehkou a pružnou. Obuv je určená na doma, do školek a dětských koutků, ale i ven do teplého a suchého počasí. Obuv je pratelná v pračce (program pro ruční praní s použitím síťky na praní). Obuv byla vyvíjena špičkovými designéry, v úzké spolupráci s dětskými lékaři a ortopedy. Vyrobeno bez použití lepidla, toxických látek a formaldehydu.

Boty jsou NOVÉ, doklad je samozřejmostí. U nás máte záruku jistou a pokud by jste netrefili tu správnou velikost můžete do 14i dní dle zákona boty vrátit či vyměnit za jiné.
Přejeme Vám příjemné nakupování, Tým Botatex.
  • 6. 10. 2017, 19:34

  • Zobrazení

    29

  • Oblíbené

    0

Kategorie