Zobrazit přihlášovací formulář

Omlazující denní krém s ARGANOVÝM olejem***

Administrace

Omlazující denní krém s ARGANOVÝM olejem***

149 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 65 Kč
Omlazující denní krém proti vráskám Argan Oil ( v nabídce i noční krém) Nová řada Argan oil je inovativní program proti vráskám vyvinutý v laboratoři Eveline Cosmetics, který zajistí nádherný efekt omlazení pleti. Složení je bohaté na vzácný arganový…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 9. 11. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Omlazující denní krém s ARGANOVÝM olejem***

149 Kč
  • Popis zboží
Omlazující denní krém proti vráskám Argan Oil ( v nabídce i noční krém)

Nová řada Argan oil je inovativní program proti vráskám vyvinutý v laboratoři Eveline Cosmetics, který zajistí nádherný efekt omlazení pleti. Složení je bohaté na vzácný arganový olej vyhlazující i hluboké vrásky, intenzivně regeneruje a vyživuje, obnovuje mladistvý vzhled pleti.

Omlazující denní krém je vhodný pro každodenní péči. Inovativní receptura bohatá na arganový olej, bioHyaluron Complex ™ a sójové bílkoviny dokonale hydratuje, regeneruje, vyživuje a posiluje pokožku. Viditelně změlčuje vrásky, mimické linky a vrásky. Zlepšuje hustotu pokožky, odolnost a pružnost, zpevňuje a napíná. Pokožka je sametově hladká a hebká na dotek. Obnovuje mladistvou vitalitu a rozjasňuje pleť.
Liftingový efekt obnoví správné napětí a zajišťuje nádherný omlazující oválný tvar obličeje.

Nejnovější generace pokročilých aktivních látek: Arganový olej, Hydromanil ™, sojové proteiny, bioHyaluron Complex ™, bambucké máslo, kokosový olej, vitamíny A, E, F

Díky vysoké koncentraci účinných látek s vědecky prokázanými účinky luxusního YOUTH COMPLEX ™ zajišťuje okamžité výsledky.

ÚČINKY: *
- redukce vrásek, změlčování mimických vrásek a linek
- zlepšení odolnosti a pružnosti pleti
- oválný tvar obličeje
* zkouška sebehodnocením prováděna na vybrané skupiny žen.

Použití: Každé ráno naneste krém na čistý obličej, krk a dekolt. Jemně masírujte konečky prstů. Lehké složení se dobře rozítrá a nezanechává mastný film. Lze použít pod make-up.

Obsah balení: 50ml
  • 1. 3. 2017, 8:51

  • Zobrazení

    8

  • Oblíbené

    0

Kategorie